Bedrijfsruimte - Huur

Arent Janszoon Ernststraat 169 1083GT Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 895,- per maand

Arent Janszoon Ernststraat 169 1083GT Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Arent Janszoon Ernststraat 169 in Amsterdam

Bedrijfsruimte - Huur
40 m2

Moderne kantoorunit beschikbaar in dit bedrijfsverzamelgebouw aan de Arent Janszoon Ernstraat in Amsterdam.
De A.J. Ernststraat tussen de Europaboulevard en het winkelcentrum "Groot Gelderlandplein". Het winkelcentrum biedt diverse voorzieningen zoals winkels en restaurants.

Daarnaast is het object nabij de Amsterdamse Zuidas gelegen, welke in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een belangrijke kantoorlocatie voor financiële instellingen, advocatenkantoren en andere dienstverlenende organisaties.

Als gebruiker van deze modern afgewerkte kantoorunit van circa. 40 m2 VVO kunt u gebruik maken van een aantal algemene voorzieningen zoals de dames- en herentoileten en de kantine met pantry. In overleg met de verhuurder is de trainings- vergaderruimte in overleg te gebruiken.

Metrage:

Beschikbare kantoorunit: circa. 40 m2 VVO

Wilt u alle beschikbare informatie over deze kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Arent Janszoon Ernststraat 169 in Amsterdam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Bereikbaarheid

Mede de door de ligging in de directe nabijheid van de af-/toerit naar de Rijksweg A10 en de diverse openbaar vervoersmogelijkheden (NS station, sneltram en bus) is de locatie goed bereikbaar.

Parkeren

Het is mogelijk om (betaald) te parkeren langs de openbare weg zowel voor als achter het object.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan ‘Buitenveldert 2013’ is het object bestemd voor:

- Maatschappelijke dienstverlening;
- Zakelijke dienstverlening;

Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

- Alarminstallatie
- Garderobe
- Hardhouten kozijnen met veiligheidsglas
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Internetsnelheid tot 500 mb/s
- Mechanische ventilatie
- Parketvloer
- Glazen scheidingswanden
- Stucwerkwanden
- Te openen ramen
- Wandradiatoren

Meubilair

In samenspraak met de verhuurder behoort het gebruiken van het aanwezige meubilair tot de mogelijkheden. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de voorwaarden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Huurcondities

Huurprijs: € 895,- per maand
Huurtermijn: minimaal 1 jaar
Servicekosten: In overleg
Opzegtermijn: 3 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens CBS. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtige kantoorunit volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Arent Janszoon Ernststraat 169 in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 895,- per maand
oppervlakte:
40 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Sloterdijk (188), Buiksloterham (138), Amstel III/Bullewijk (107), Westelijk Havengebied (120), Hogewey (99), Oostelijk Havengebied (54), Lijnden (40), Ijplein/Vogelbuurt (43), De Omval (37), Verrijn Stuart (37)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Sloterdijk Iii-Zuid (117), Bedrijvengebied Zuidoost (92), Noord (99), Cornelis Douwesterrein (64), Mercuriushaven (gemengd) (48), Sloterdijk I (36), Verrijn Stuart (36), Buiksloterham / Papaverweg (32), Hamerstraat (32), Bedrijventerrein Cruquius (31)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Arent Janszoon Ernststraat 169 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Buitenveldert-Oost te Amsterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 40 m2 en ligt op Arent Janszoon Ernststraat 169 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen