Bedrijfsruimte - Huur

Daniel Goedkoopstraat 20 1096BD Amsterdam

Informatie aanvragen
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 80,- per m² / jaar

Daniel Goedkoopstraat 20 1096BD Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Daniel Goedkoopstraat 20 in Amsterdam

Bedrijfsruimte - Huur
646 m2

Tijdelijke bedrijfsruimte ter grootte van circa 646 m² gelegen op het terrein van de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam.

OBJECT
De Kauwgomballenfabriek (KBF) is een voormalig industrieel complex, gelegen aan de Spaklerweg in Amsterdam Overamstel. De bedrijfsruimte die beschikbaar is voor de verhuur is gelegen op de begane grond aan de Daniël Goedkoopstraat 20 en beschikt over een industriële uitstraling. Opvallend zijn vooral de sheddaken en de grote toegangsdeur aan de straatzijde van het object. De ruimte is zeer geschikt voor onder andere productieruimte of opslagruimte.

LOCATIE
De Kauwgomballenfabriek bevindt zich ten zuiden van het Amstelkwartier binnen de Ring A10. Deze creatieve hotspot bruist van de energie door de grote variatie aan creatieve ondernemingen. Deze ondernemingen zijn een mix van jong en oud, starters en gevestigde bedrijven uit diverse sectoren zoals architectuur, design, digital agency, IT, media en entertainment. Andere ondernemingen op het terrein zijn onder andere Qmusic, Warner Bros, Qurrent en Lingotto. Ook zijn er divesre horecagelegenheden op loopafstand gelegen, zoals Nessst, La Tarte, Cooper & Cecile, Broodje Dobber en FEBO. Het gebied transformeert in de komende jaren van een traditioneel bedrijventerrein naar een hoogwaardiger en gemengd werk- en voorzieningengebied. In die transitie staat de Kauwgomballenfabriek voorop. Zie ook www.kauwgomballenfabriek.nl.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer: met eigen vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar vanwege de ligging bijna direct aan de op- en afritten van de Ringweg A10.
Openbaar vervoer: metro- en busstation Overamstel (o.a. richting Amsterdam CS) is op slechts 6 minuten loopafstand gelegen, tevens is metro- en busstation Spaklerweg op zo?n 8 minuten loopafstand gelegen.

PARKEREN
Voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden aan de openbare weg.

BESCHIKBARE OPPERVLAKTE
Circa 646 m² VVO bedrijfsruimte gelegen op de begane grond.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt verhuurd in huidige casco staat, onder andere voorzien van:
- eigen entrees
- betonvloer
- elektriciteitsinstallatie
- sheddaken

HUURPRIJS
€ 80,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
6 jaar met verlengingsperioden van steeds 2 maanden.

OPLEVERING
Per direct.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 80,- per m² / jaar
oppervlakte:
646 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Buiksloterham (138), Amstel III/Bullewijk (112), Westelijk Havengebied (105), Hogewey (101), Bedrijventerrein Sloterdijk (76), Oostelijk Havengebied (56), Ijplein/Vogelbuurt (45), Verrijn Stuart (39), De Omval (38), Grachtengordel-West (31)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijvengebied Zuidoost (95), Noord (101), Cornelis Douwesterrein (64), Mercuriushaven (gemengd) (48), Verrijn Stuart (38), Sloterdijk I (36), Hamerstraat (34), Buiksloterham / Papaverweg (33), Bedrijventerrein Cruquius (31), Vervoerscentrum (gemengd) (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Daniel Goedkoopstraat 20 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Overamstel in de buurt De Omval te Amsterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 646 m2 en ligt op Daniel Goedkoopstraat 20 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen