Bedrijfsruimte - Huur

Pieter Braaijweg 0 1114AJ Amsterdam-duivendrecht

Informatie aanvragen

€ 1,- per jaar

Pieter Braaijweg 0 1114AJ Amsterdam-duivendrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Pieter Braaijweg 0 in Amsterdam-duivendrecht

Bedrijfsruimte - Huur
2500 m2

Object
De ontwikkeling op de Pieter Braaijweg heeft alles wat een modern object vereist. Naast de industriële look & feel is het duurzame gebouw voorzien van grote open vloeren met vloerverwarming. Tevens is er een interne parkeergarage, een dakterras en uitzicht op het water. In dit hippe omval gebied zijn er voorzieningen als het gloednieuwe Postillion Hotel, Bar/restaurant Nessst en de Febo. De bereikbaarheid per auto en per openbaar vervoer (metrolijn 50, 53, 54) is uitstekend.

Omgeving
In het Overamstel/Sparklerweg-gebied zitten nu al verschillende succesvolle ondernemingen uit verschillende bedrijfstakken gehuisvest en dit blijft alleen maar groeien. Bedrijven komen uit verschillende branches zoals de fashionwereld, media & entertainment tak, mobiliteit & logistieke sector en het food & hospitality wezen.

Duurzaam
Het object zal deels zelfvoorzienend zijn in de energie middels de PV-panelen op het dak. Tevens wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige, duurzame gevelmaterialen. Op de tweede verdieping zal gebruik worden gemaakt met door de PV-panelen aangedreven vloerverwarming.
 
Huurprijs
N.o.t.k.
 
Servicekosten
N.o.t.k.

Vloeroppervlakte
In totaal betreft het object ca. 2.500 m² b.v.o., bestaande uit kantoorruimte, bedrijfsruimte en parkeergelegenheid verdeeld over drie verdiepingen. De 16 parkeerplaatsen in de parkeergarage zijn gesitueerd op eerste verdieping. Qua indeling zijn er meerdere opties mogelijk. Er is nog 35% kantoorruimte beschikbaar voor deelverhuur. Deelverhuur is mogelijk v.a. 350 m².

Opleveringsniveau
Het object wordt geheel ontwikkeld en in casco staat opgeleverd.
Een op maat afgebouwd object behoort, in overleg, tevens tot de opties.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Aanvaarding
Q1/Q2 2020.

Huurtermijn
Vanaf 5 jaar.

Bereikbaarheid
Per auto
Het object is goed bereikbaar per auto. Vanaf het Amstelstation is het slechts 6 minuten rijden. Daarnaast is luchthaven Schiphol binnen 16 minuten te bereiken.
 
Per openbaar vervoer
Op slechts 7 minuten lopen ligt het vernieuwde metrostation Van der Madeweg. Vanaf dit metro station ben je in 5 minuten op NS station Amsterdam Amstel. Dit Station geeft directe verbindingen met o.a. Amsterdam Centraal, Sloterdijk, Utrecht, Nijmegen en Maastricht.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1,- per jaar
oppervlakte:
2.500 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Amstel III/Bullewijk (113), Buiksloterham (125), Westelijk Havengebied (103), Hogewey (101), Bedrijventerrein Sloterdijk (65), Oostelijk Havengebied (57), Ijplein/Vogelbuurt (46), Verrijn Stuart (39), De Omval (38), Grachtengordel-West (32)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijvengebied Zuidoost (95), Noord (101), Cornelis Douwesterrein (51), Mercuriushaven (gemengd) (48), Verrijn Stuart (38), Sloterdijk I (36), Hamerstraat (35), Buiksloterham / Papaverweg (33), Bedrijventerrein Cruquius (31), Vervoerscentrum (gemengd) (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Pieter Braaijweg 0 in Amsterdam-duivendrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Amsterdam-duivendrecht? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Amstel Ii in de buurt Industriegebied Amstel te Amsterdam-duivendrecht. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 2500 m2 en ligt op Pieter Braaijweg 0 in Amsterdam-duivendrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen