Bedrijfsruimte - Huur

Elementenstraat 10 1014AR Amsterdam

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 90,- per m² / jaar

Elementenstraat 10 1014AR Amsterdam
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Elementenstraat 10 in Amsterdam

Bedrijfsruimte - Huur
450 m2

Zelfstandige bedrijfsruimte met showroom en ondergeschikte kantoorruimte op een uitstekende locatie in Amsterdam Sloterdijk.
De bedrijfsruimte ligt in een zijstraat van de Isolatorweg, de grote doorgaande route van Amsterdam centrum en de Houthavens, richting de A-10 en Station Sloterdijk. Kortom, een uitstekend bereikbare plek!

Naast en behorend bij het gebouw ligt een afsluitbare gang vanwaar laden en lossen mogelijk is. Ook is parkeren op eigen terrein hier mogelijk. In de omgeving is overigens voldoende parkeerplaats, echter geldt hier betaald parkeren. Zoals gezegd is de bereikbaarheid per auto uitstekend, maar ook per OV is deze locatie goed bereikbaar. De halte van bus 22 richting Station Sloterdijk ligt op slechts 3 minuten lopen. Bus 22 rijdt van Station Sloterdijk, via het Centraal station naar Station Muiderpoort.

De ruimte bestaat uit een showroom, bijbehorende kantoorruimte en een achtergelegen bedrijfsruimte. Uiteraard zijn er toiletten en een pantry aanwezig.
Het geheel is circa 410 m2 groot en kent een zelfstandig karakter.

De bestemming ter plaatse luidt "bedrijf" (bestemmingsplan Sloterdijk I). Binnen deze bestemming is een gebruik toegestaan door bedrijven die vallen in de categorie 1 t/m 3.2 van de staat van inrichtingen behorende bij het geldende bestemmingsplan, met daarbij behorende:

- kantoor -en andere vergelijkbare nevenruimten;
- bergingen en andere nevenruimten;
- laad- en losvoorzieningen;
- groenvoorzieningen;
- parkeervoorzieningen;
- nutsvoorzieningen;
- ontsluitingswegen en -paden;
- voet- en fietspaden;
- water;
- reclame-uitingen;
- kunstobjecten;

De huurder dient zelf te onderzoeken of het voorgenomen gebruik binnen de bestemming past. Voor meer informatie over de bestemming kunt u contact met ons kantoor opnemen of kijk op www.ruimtelijkeplannen.nl

Bijzonderheden:
- Bedrijfsruimte circa 410 m2 waarvan thans circa 120 m2 showroom met kantoor
- Parkeren op eigen terrein mogelijk
- Afsluitbare steeg naast het gebouw
- Deels voorzien van rolluiken
- Verwarming middels een CV installatie
- Airconditioning aanwezig
- Aanvaarding in overleg.

Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor op 020 - 619 29 30 of via [email protected]
Een whatsapp bericht sturen kan ook: 06 - 49 26 13 03

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 90,- per m² / jaar
oppervlakte:
450 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: 0 (1181), Buiksloterham (26), Bedrijventerrein Sloterdijk (18), Ijplein/Vogelbuurt (12), Lijnden (6), Westelijk Havengebied (7), Zuideinde (4), Boerejonkerbuurt (3), Halfweg (2), Jordaan (3), Oostelijke Eilanden/Kadijken (3)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Sloterdijk Iii-Zuid (126), Westerspoor-Zuid (93), Cornelis Douwesterrein (68), Achtersluispolder (55), Mercuriushaven (gemengd) (48), Sloterdijk I (39), Hamerstraat (35), Buiksloterham / Papaverweg (33), Bedrijventerrein Cruquius (31), Vervoerscentrum (gemengd) (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Elementenstraat 10 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Sloterdijk I te Amsterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 450 m2 en ligt op Elementenstraat 10 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen