Bedrijfsruimte - Huur

Gatwickstraat 11 1043GL Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 210,- per m² / jaar

Gatwickstraat 11 1043GL Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Gatwickstraat 11 in Amsterdam

Bedrijfsruimte - Huur
427 m2

Quarter Podium is een modern ´multi-tenant’ kantoorgebouw gelegen op een zichtlocatie aan de ringweg A10. Het gebouw heeft een volledige metamorfose ondergaan, waarbij het is uitgebreid met een geheel nieuwe lobby en hospitalityruimte, een stijlvolle entree en volledig gestileerde liftlobby’s. Daarnaast zijn er diverse facilitaire voorzieningen zoals een fulltime bemande receptie, een koffiebar en een restaurant. Het object heeft een transparante glazen gevel waardoor er veel daglichttoetreding is. Het gebouw bestaat uit acht verdiepingen van circa 805 m². Op elke verdieping is een flexibele indeling mogelijk.

Met name de uitstekende zichtlocatie alsmede de zeer goede parkeervoorzieningen maakt Quarter Podium tot één van de meest opvallende verschijningen in het Sloterdijk gebied.

LOCATIE
Het gebouw is gelegen in het dynamische Sloterdijk gebied, naast de ringweg A10 en de rijksweg A5. Het gebied is een levendige mix van professionele-, residentiële-, culturele- en stedelijke voorzieningen. Het ontwikkelt zich tot een duurzaam en innovatief gebied. Veel toonaangevende bedrijven hebben zich op Sloterdijk gevestigd, zoals Dell, Elsevier, Ziggo, Vodafone, Netflix en Booking.com.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
Door de ligging van het gebouw aan de A10 en nabij de rijksweg A5 is de bereikbaarheid met eigen vervoer zeer goed te noemen. Het centrum van Amsterdam en de Zuidas is binnen enkele minuten te bereiken via de A10. Tevens is Schiphol Airport binnen 12 minuten bereikbaar.

Per openbaar vervoer:
Op loopafstand bevindt zich het NS Station Amsterdam Sloterdijk met onder meer een directe verbinding naar Schiphol Airport en het centrum van Amsterdam. Tevens bevindt zich voor het gebouw een bushalte met directe verbinding naar het Centraal Station.

VLOEROPPERVLAKTE
Circa 427 m² kantoorruimte, gelegen op de 7de verdieping.

PARKEREN
Maximaal 6 parkeerplaatsen.

HUURPRIJS
Kantoor: € 210,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.
Parkeren: € 1500,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 45,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

OPLEVERNIVEAU
De ruimte wordt volledig Turn Key opgeleverd. In 2018 is de unit opnieuw ingericht. In het ontwerp is grote nadruk gelegd op natuurlijke elementen om een zo prettig mogelijke werkomgeving te creëren.

HUURTERMIJN
Eerste huurtermijn loopt t/m 31 maart 2025.

FACILITEITEN
Quarter Podium heeft verschillende faciliteiten waarvan huurders gebruik kunnen maken. De hospitalityruimte / lobby is voorzien van een gezellige koffiebar, een groot restaurant en voldoende gestileerde ruime zitgedeelte voor korte meetings. Tevens is de is de receptie fulltime bemand.

DUURZAAMHEID
Bij de renovatie speelt verduurzaming een belangrijke rol. Zo is het gebouw voorzien van een energielabel A. Hierdoor kan uw organisatie een aanzienlijke energiebesparing realiseren.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van
omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 210,- per m² / jaar
oppervlakte:
427 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Sloterdijk (197), Westelijk Havengebied (146), Buiksloterham (137), Westerspoor (96), Achtersluispolder (66), Oostelijk Havengebied (54), Lijnden (40), Ijplein/Vogelbuurt (43), De Omval (37), Halfweg (19)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Sloterdijk Iii-Zuid (123), Westerspoor-Zuid (92), Cornelis Douwesterrein (63), Achtersluispolder (55), Mercuriushaven (gemengd) (48), Sloterdijk I (36), Buiksloterham / Papaverweg (32), Hamerstraat (32), Bedrijventerrein Cruquius (31), Vervoerscentrum (gemengd) (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Gatwickstraat 11 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Bedrijventerrein Sloterdijk te Amsterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 427 m2 en ligt op Gatwickstraat 11 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen