Bedrijfsruimte - Huur

Hornweg 50 1044AN Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 1,- per maand

Hornweg 50 1044AN Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Hornweg 50 in Amsterdam

Bedrijfsruimte - Huur
1625 m2

In het westelijk havengebied te Amsterdam (Westpoort), gelegen aan de Hornweg, nabij op- en afrit van de Rijksweg A5 is deze herontwikkelingslocatie beschikbaar voor de verhuur.

Wij bespreken graag met u de ontwikkel- en investeringsmogelijkheden!

Het terrein heeft een oppervlakte van circa 4.000 m2 en zal in samenspraak met de huurder worden ontwikkeld. Van het terrein mag maximaal 75% bebouwd worden, een bouwhoogte tot 50m is toegestaan, volgens de gemeente Amsterdam.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan zijn, onder bepaalde voorwaarden, bedrijven tot en met milieucategorie 5.1 toegestaan met daarbij behorende kantoor- en andere vergelijkbare nevenruimte en bergingen en andere vergelijkbare nevenruimten. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen bij de gemeente of uw activiteiten passen binnen het actuele bestemmingsplan. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Ligging en bereikbaarheid

Het terrein is zeer goed bereikbaar vanaf de Ringweg A5 en A10. Met het openbaar vervoer is het terrein te bereiken met lijn 382 (halte Westpoortweg) en lijn 231 van en naar NS station Sloterdijk.

Huurcondities

Huurprijs: Nader overeen te komen.

Huurperiode: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Aanvaarding: In overleg.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1,- per maand
oppervlakte:
1.625 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Sloterdijk (200), Westelijk Havengebied (147), Waarderpolder (143), Buiksloterham (138), Westerspoor (97), Achtersluispolder (67), Oostelijk Havengebied (49), Lijnden (42), Ijplein/Vogelbuurt (46), Halfweg (19)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Waarderpolder (138), Sloterdijk Iii-Zuid (124), Westerspoor-Zuid (93), Cornelis Douwesterrein (64), Achtersluispolder (55), Mercuriushaven (gemengd) (48), Sloterdijk I (36), Hamerstraat (35), Buiksloterham / Papaverweg (33), Vervoerscentrum (gemengd) (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Hornweg 50 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Westhaven West (gemengd) in de buurt Westelijk Havengebied te Amsterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1625 m2 en ligt op Hornweg 50 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen