Bedrijfsruimte - Huur

Humberweg 14 1043AC Amsterdam

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 3.500,- per maand

Humberweg 14 1043AC Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Humberweg 14 in Amsterdam

Bedrijfsruimte - Huur
403 m2

Op een uitstekende locatie op bedrijventerrein “Amsterdam Sloterdijk II” is dit multifunctionele bedrijfsgebouw in de verhuur gekomen. Het representatieve bedrijfsgebouw gelegen aan de Humbergweg 14 telt een beschikbare metrage van ca. 313 m² bedrijfsruimte op de begane grond en ca. 90 m² kantoorruimte op de eerste verdieping. Het goed onderhouden bedrijfsgebouw kenmerkt zich door functionaliteit; 2 overheaddeuren en uitstekende ligging in Amsterdam Sloterdijk.

Het bedrijventerrein is gelegen aan de West kant van Amsterdam op loopafstand van treinstation Sloterdijk. Het bedrijventerrein is net buiten de ring gesitueerd en kent een strategische ligging ten opzichte van de afslag A10. Het gebied is als het ware ingeklemd tussen de A10, de haven en het treinspoor richting Haarlem.

BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein Amsterdam Sloterdijk II heeft een uitstekende bereikbaarheid met eigen vervoer alsmede openbaar vervoer.

Per auto:
De bereikbaarheid is zonder meer uitstekend te noemen met de directe nabijgelegen Rijkswegen A10 (Ringweg Amsterdam) en A5 (knooppunt De Hoek – knooppunt Coenplein), waardoor er een directe verbinding is naar alle richtingen van Nederland.

Per openbaar vervoer:
Met het openbaar vervoer is het bedrijfsgebouw aan de Humbergweg 14 uitstekend bereikbaar. NS-station Sloterdijk ligt op enkele loopminuten van het object. Vanaf het station vertrekken diverse treinen naar het noorden, zuiden en westen van het land. Daarnaast passeren eveneens diverse bussen en metro’s met een regelmatige dienstregelingen naar verschillende delen van de stad.

VLOEROPPERVLAKTE
Voor de verhuur is momenteel ca. 403 m² kantoor- en bedrijfsruimte beschikbaar, als volgt verdeeld:
Begane grond: ca: 313 m² bedrijfsruimte;
1e verdieping: ca: 90 m² kantoorruimte.

PARKEREN
Bij het bedrijfsgebouw behoren 3 parkeerplaatsen aan de voorzijde van het object.

HUURPRIJS
Unitprijs
€ 3.500,- per maand, ter vermeerderen met BTW.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
Huurder is zelfverantwoordelijk voor aansluitingen op de nutsvoorzieningen.

HUURINGANGSDATUM
Per direct

HUURTERMIJN
5 jaar, eventueel korter of langer in overleg.

OPZEGTERMIJN
Tenminste 12 maanden voor het einde van een huurtermijn.

OPLEVERNIVEAU
Het gehuurde zal in huidige staat worden opgeleverd, voorzien van o.a.:
- Verwarming door middel van radiatoren;
- Te openen ramen;
- Twee overheaddeuren;
- Toiletgroep;
- Dakterras;
- Pantry.

HUURBETALING
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur, te vermeerderen met de daarover verschuldigde servicekosten en BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 3.500,- per maand
oppervlakte:
403 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Sloterdijk (204), Westelijk Havengebied (149), Buiksloterham (139), Westerspoor (97), Achtersluispolder (67), Oostelijk Havengebied (57), Lijnden (44), Ijplein/Vogelbuurt (45), De Omval (38), Halfweg (19)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Sloterdijk Iii-Zuid (124), Westerspoor-Zuid (93), Cornelis Douwesterrein (65), Achtersluispolder (55), Mercuriushaven (gemengd) (48), Sloterdijk I (36), Hamerstraat (35), Buiksloterham / Papaverweg (33), Bedrijventerrein Cruquius (31), Vervoerscentrum (gemengd) (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Humberweg 14 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Bedrijventerrein Sloterdijk te Amsterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 403 m2 en ligt op Humberweg 14 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen