Bedrijfsruimte - Huur

Jollemanhof 150 1019GW Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 275,- per m² / jaar

Jollemanhof 150 1019GW Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Jollemanhof 150 in Amsterdam

Bedrijfsruimte - Huur
107 m2

Object
Momenteel bieden wij te huur aan een mooie turn-key kantoorruimte gelegen aan de Jollemanhof 150. Deze locatie is zeer centraal gelegen op loopafstand van het Centraal Station en de binnenstad van Amsterdam. De ruimte is zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Locatie
Het gebouw is gelegen op de zuidelijke IJ-oever in de nabijheid van het Centraal Station en de Piet Heintunnel. De afgelopen jaren is hier een aantrekkelijk nieuw stadscentrum ontstaan met een unieke uitstraling door de karakteristieke mix van monumentale, historische pakhuizen en vernieuwende, moderne architectuur. Het gebied heeft een speciale dynamiek als gevolg van een combinatie van wonen, werken en ontspannen. Er zijn veel winkels, horeca en culturele voorzieningen, zoals restaurant HappyHappy-JoyJoy, Muziekgebouw aan ’t IJ, Bimhuis, het Scheepvaartmuseum, het Mövenpickhotel, het Lloyd Hotel en de Openbare Bibliotheek.

Vloeroppervlakte
Circa 107 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping.

Huurprijs
€ 275,00 per m² per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Servicekosten
€ 40,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Bereikbaarheid
Per auto
De bereikbaarheid per auto is uitstekend te noemen. Het object is via de Piet Heintunnel en de ringweg A10 (afslag S114 Zeeburg) binnen enkele minuten zeer goed bereikbaar. Het kantoorgebouw ligt eveneens op enkele minuten van de IJ-tunnel met zijn eigen verbinding naar de Ringweg A10.

Per OV
Per openbaar vervoer is de locatie ook erg goed te bereiken. Vanaf het Centraal Station rijdt tram 26 frequent naar de halte 'Passenger Terminal Amsterdam; vanaf hier is het nog circa 2 minuten lopen. Tevens ligt het object op circa 10 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station.

Parkeerplaats
In overleg beschikbaar.

Betaling
Per maand vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd in huidige staat, voorzien van ondermeer:
• Eigen entrée;
• Vloerbedekking;
• Ingerichte keuken;
• Verlichting;
• Wandafwerking;
• Verwarming;
• Toilet/badkamer.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 275,- per m² / jaar
oppervlakte:
107 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Sloterdijk (199), Westelijk Havengebied (139), Buiksloterham (138), Amstel III/Bullewijk (113), Achtersluispolder (67), Hogewey (66), Oostelijk Havengebied (57), Ijplein/Vogelbuurt (46), Westerspoor (44), Verrijn Stuart (39)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Sloterdijk Iii-Zuid (122), Bedrijvengebied Zuidoost (95), Noord (66), Cornelis Douwesterrein (64), Achtersluispolder (55), Mercuriushaven (gemengd) (48), Westerspoor-Zuid (43), Verrijn Stuart (38), Sloterdijk I (36), Hamerstraat (35)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Jollemanhof 150 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Oostelijk Havengebied te Amsterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 107 m2 en ligt op Jollemanhof 150 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen