Bedrijfsruimte - Huur

Moermanskkade 113 1013BC Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 225,- per m² / jaar

Moermanskkade 113 1013BC Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Moermanskkade 113 in Amsterdam

Bedrijfsruimte - Huur
268 m2

Gelegen in de voormalige Houthavens, een historisch deel van de haven in hartje Amsterdam, wordt in het gebouw Mediahaven een turn-key kantoorruimte aangeboden met een vloeroppervlakte van 268 m² alsmede 11 m² archiefruimte, een gemeenschappelijk dakterras en 10 parkeerplaatsen.

De Houthavens zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een rijk geschakeerd gebied voor creatieve ondernemers, cultuur, evenementen en culinaire belevenissen. Vooraanstaande bedrijven die hier al zijn neergestreken zijn: modebedrijven PVH, Hugo Boss, Goosecraft, Diesel, Netraco; reclamebureaus Dentsu Aegis Network, N=5; productiebedrijven Tuvalu Media, United; architectenbureaus Dedato, Hot ITem alsmede het MOXY hotel.

Mediahaven, gelegen aan de Moermanskkade 113, is ontwikkeld als hoogwaardig en duurzaam kantoorgebouw in de Houthavens. In samenspraak met Tuvalu Media en United is bij de bouw zelden gekozen voor standaard oplossingen. Zo heeft het gebouw een half verdiepte parkeergarage, betonkernactivering, verdiepingshoge ramen en een dakterras. Daarnaast is het volledig gesprinklerd waardoor er geen belemmeringen zijn om het naar wens in te delen.

Het object bestaat uit hoogwaardige kantoorruimte en een studioruimte. De achterzijde van het gebouw wordt gebruikt als hoogwaardige studioruimte waar bekende programma’s als The X-Factor worden opgenomen. De voorzijde bestaat uit hoogwaardige kantoorruimte rondom een imposant atrium.

LOCATIE
Het ruige industriële karakter van de haven, het inspirerende uitzicht over het IJ en de korte afstand naar zowel het Centraal Station als de Ring A10 maken De Houthavens tot één van de meest gewilde locaties in Amsterdam. De bereikbaarheid en locatie van Mediahaven is erg goed zowel per openbaar als eigen vervoer.

Per eigen vervoer:
Vanaf de ring A10 (afslag S102 of afslag S116) is het gebouw binnen 5 minuten te bereiken.

Per openbaar vervoer:
Buslijnen van en naar het Centraal Station en Station Sloterdijk stoppen in de directe omgeving aan de Koivistokade.

Per fiets:
Mediahaven is tevens uitstekend bereikbaar per fiets vanaf het centrum en directe omgeving van Amsterdam.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale beschikbare oppervlakte bedraagt ca. 268 m² kantoorruimte alsmede 11 m² archiefruimte. Deze turn-key unit op de 2e verdieping beschikt als enige verdieping over een gedeeld dakterras welke vrij te gebruiken is.

PARKEREN
10 parkeerplaatsen, welke volledig afgenomen dienen te worden.

De parkeerplaatsen zijn gelegen in de onderliggende parkeergarage van het kantoorgebouw. Parkeren op straat is ook mogelijk tegen betaling, conform het geldende uurtarief.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: € 225,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.
Parkeren: € 2.000,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 29,50 per m² kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met BTW. Het betreft een voorschotbedrag op basis van jaarlijkse nacalculatie.

HUURTERMIJN
5 jaar met de mogelijkheid om deze periode met 5 jaar te verlengen.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

OPLEVERNIVEAU
De kantoorruimte wordt turn-key opgeleverd, inclusief luxe pantry, vergaderruimten voorzien van glazen wanden, kabelgoten, glasvezelverbinding, verlichting, alarm en toegangscontrolesysteem. Vertrekkend huurder heeft in Q3 2018 een forse investering gedaan om een nieuw hoogwaardig inbouwpakket te realiseren. Een overnamesom dient nader besproken te worden tussen huurder en verhuurder.

FACILITEITEN
Mediahaven beschikt over de volgende faciliteiten:

• Ruim opgezette entree;
• Vergader en/of presentatieruimte t.b.v circa 35 mensen (per uur of dagdeel boekbaar);
• Koffiebar op de begane grond;
• Receptie op de begane grond.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 225,- per m² / jaar
oppervlakte:
268 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Sloterdijk (197), Westelijk Havengebied (146), Buiksloterham (135), Westerspoor (92), Achtersluispolder (65), Oostelijk Havengebied (53), Lijnden (40), Ijplein/Vogelbuurt (42), De Omval (36), Oude Pijp (29)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Sloterdijk Iii-Zuid (123), Westerspoor-Zuid (88), Cornelis Douwesterrein (63), Achtersluispolder (54), Mercuriushaven (gemengd) (48), Sloterdijk I (36), Hamerstraat (32), Bedrijventerrein Cruquius (30), Buiksloterham / Papaverweg (30), Vervoerscentrum (gemengd) (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Moermanskkade 113 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Mercuriushaven (gemengd) in de buurt Westelijk Havengebied te Amsterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 268 m2 en ligt op Moermanskkade 113 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen