Bedrijfsruimte - Huur

Moezelhavenweg 45 1043AM Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 1.000,- per maand

Moezelhavenweg 45 1043AM Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Moezelhavenweg 45 in Amsterdam

Bedrijfsruimte - Huur
82 m2

TE HUUR! BEDRIJFSRUIMTE IN HET AMSTERDAMSE HAVENGEBIED WESTPOORT

Het object:
In het Amsterdamse havengebied Westpoort ligt dit nieuwbouw bedrijvenpark genaamd Moezelhaven. Het complex bestaat uit meerdere zelfstandige bedrijf-/kantoorunits waarvan de units aan de Noord- en Westzijde uitzicht hebben over het water en de havens. Diverse gebruikers hebben zich hier gevestigd zoals fashion, ambachtslieden, distributie en kantoorgebruik. De Moezelhavenweg 45 bestaat uit in een bedrijfsunit met overheaddeur en een hoogte van circa 6 meter!

De bedrijfsruimte is totaal circa 82 m² groot, maar kan eventueel uitgebreid worden met een tussenverdieping. oppervlakte gelegen op de begane grond. Naast een normale entree is er ook een automatische overheaddeur aanwezig. De overheaddeur heeft een breedte van circa 3,75 m¹ en een maximale inrij hoogte van 2,30 m¹. In de bedrijfsruimte is de vrije hoogte ca. 6m¹. De vloeren zijn van beton en hebben op de begane grond een maximale vloerbelasting van 1.000 kg/m². De buitengevel bestaat uit aluminium gevelplaten en de unit heeft voorts een platdak constructie.

Ligging:
Het object bevindt zich dichtbij de Basisweg, welke een directe verbinding vormt met de A10 (afslag S102 Teleport/Havens West) en de nieuwe snelweg A5. NS-station Sloterdijk bevindt zich op circa 2 kilometer afstand. Het station ligt daarmee op circa 6 minuten afstand rijden van de Moezelhavenweg. Naar het station rijden uiteraard ook bussen, die u binnen ongeveer 8 minuten lopen bereikt. Vanaf station Sloterdijk kunt u op de tram, bus of trein stappen. Met de trein bereikt u binnen 8 minuten Amsterdam Centraal Station óf Zaandam Centraal Station.

Oppervlakte:
Moezelhavenweg 45 bedraagt circa 82 m²;

Bestemmingsplan:
Conform het geldende bestemmingsplan Westhaven, zoals vastgesteld op 3 juli 2013, luidt de bestemming “Bedrijf - 1”

Voor verder informatie verwijzen wij u naar Ruimtelijkeplannen.nl.

Parkeren:
Er zijn twee eigen parkeerplaatsen aanwezig op het terrein.

Huurprijs:
€ 1.000,- per maand excl. BTW en servicekosten.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Huurtermijn:
5 jaar met 5 optiejaren.

Oplevering:
In overleg, doch spoedig.

Aanvaarding:
Onder voorbehoud van goedkeuring van de eigenaar.

Bijzonderheden:
- Op dit moment zijn de units op nummer 43 en 45 units samengevoegd tot een ruime bedrijfsruimte
- Ook tezamen te huur
- betonnen vloeren;
- automatische overheaddeur;

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1.000,- per maand
oppervlakte:
82 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Sloterdijk (204), Westelijk Havengebied (147), Buiksloterham (139), Westerspoor (97), Achtersluispolder (67), Oostelijk Havengebied (57), Lijnden (43), Ijplein/Vogelbuurt (46), De Omval (35), Halfweg (19)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Sloterdijk Iii-Zuid (124), Westerspoor-Zuid (93), Cornelis Douwesterrein (65), Achtersluispolder (55), Mercuriushaven (gemengd) (48), Sloterdijk I (36), Hamerstraat (35), Buiksloterham / Papaverweg (33), Bedrijventerrein Cruquius (31), Vervoerscentrum (gemengd) (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Moezelhavenweg 45 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Westhaven Oost (kadegebonden) te Amsterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 82 m2 en ligt op Moezelhavenweg 45 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen