Bedrijfsruimte - Huur

ms. Oslofjordweg 26-46 1033SM Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 1.360,- per maand

ms. Oslofjordweg 26-46 1033SM Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op ms. Oslofjordweg 26-46 in Amsterdam

Bedrijfsruimte - Huur
172 m2

Casco woon-/werkruimten op het hippe NDSM in Amsterdam Noord

De Werf:
De commerciële ruimten bevinden zich verspreid over de begane grond van nieuwbouwcomplex ‘De Werf’ op het NDSM-terrein in Amsterdam Noord. De Werf wordt een levendig complex met een mix aan functies, bestaande uit zes verschillende (woon)blokken met elk een eigen karakter. Er zijn enkele woon-/werkunits beschikbaar verdeeld over 2 verdiepingen in gebouw Explorer. Explorer is gelegen aan de ms. Oslofjordweg.

INDELING
De 3-kamer maisonnette bevindt zich op de begane grond en eerste verdieping met een oppervlakte van circa 85,9 m² of 88,2 m². Op de begane grond is de ruimte geschikt voor kantoor, atelier of sport doeleinden. De woning op de eerste verdieping heeft een loggia op het zuidwesten. Keuken, voorzien van greeploze kasten en moderne inbouwapparatuur waaronder een afwasmachine, koel-vries combinatie, inductiekookplaat en bakoven.
De badkamer heeft een brede wastafel, inloopdouche en designradiator. Dit appartement heeft een separaat toilet en een berging in de woning. De wanden zijn sausklaar afgewerkt.

Locatie:
De Werf ligt op het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord. Het gebied kenmerkt zich door een industriële uitstraling met een diversiteit aan functies. Naast de nog actieve nautische bedrijvigheid transformeert dit deel van het terrein zich in een hoog tempo tot een plek om te wonen, werken en recreëren. Diverse voormalige scheepsbouwloodsen zijn omgetoverd tot creatieve hotspots en diverse hippe horecazaken hebben inmiddels hun deuren op het NDSM-terrein geopend.

Bereikbaarheid:
Er is een goede verbinding met het stadscentrum. Op loopafstand zijn diverse busstations gelegen en de veerpont van en naar NS station Amsterdam Centraal ligt op een steenworp afstand. De op- en afritten van de Ringweg A10 liggen op enkele autominuten afstand.

Parkeren:
Parkeerplaatsen kunnen, indien beschikbaar, door huurders van de commerciële ruimten worden gehuurd. Tevens is het mogelijk betaald te parkeren aan de openbare weg.

Bestemming:
De bestemming is voor iedere unit hetzelfde: Gemengd -1. Dit houdt in dat er onder andere bedrijven, nautische detailhandel, dienstverlening, kantoren en horeca mag worden gevestigd. Voor de gehele omschrijving van de bestemming verwijzen we u naar ruimtelijkeplannen.nl. De bestemming is erg ruim, dus er is voor een uiteenlopend type ondernemingen veel mogelijk. Wij zoeken naar enthousiaste ondernemers en een gevarieerd aanbod van functies, om zo een toegevoegde waarde te leveren aan onze bewoners.

Huurprijs:
€ 1.360 per maand, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Huurprijs parkeerplaatsen:
€ 1.500,00 per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Voorschot servicekosten:
€ 65,00 per maand, te vermeerderen met BTW

Beschikbaarheid:
De verwachte oplevering vindt plaats in Q2/Q3 2019.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1.360,- per maand
oppervlakte:
172 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Sloterdijk (199), Westelijk Havengebied (147), Buiksloterham (138), Westerspoor (97), Achtersluispolder (66), Oostelijk Havengebied (55), Ijplein/Vogelbuurt (44), De Omval (38), Verrijn Stuart (38), Oude Pijp (31)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Sloterdijk Iii-Zuid (123), Westerspoor-Zuid (93), Cornelis Douwesterrein (64), Achtersluispolder (55), Mercuriushaven (gemengd) (48), Verrijn Stuart (37), Sloterdijk I (36), Buiksloterham / Papaverweg (33), Hamerstraat (33), Bedrijventerrein Cruquius (31)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van ms. Oslofjordweg 26-46 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Buiksloterham te Amsterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 172 m2 en ligt op ms. Oslofjordweg 26-46 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen