Bedrijfsruimte - Huur

Poortland 64 1046BD Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 2.450,- per maand

Poortland 64 1046BD Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Poortland 64 in Amsterdam

Bedrijfsruimte - Huur
348 m2

Multifunctionele bedrijfsunit met kantoorruimte, beschikbaar op een zeer goede locatie op de Poortland in Amsterdam. De bedrijfsunit is onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit meerdere hoogwaardige zelfstandige bedrijfsunits. De bedrijfsunit is gelegen op bedrijventerrein Sloterdijk en heeft een directe verbinding met de Rijksweg A5, waardoor u zich binnen 5 minuten op de ring van Amsterdam bevindt.

De bedrijfsunit bestaat uit drie bouwlagen. Iedere bouwlaag omvat bedrijfsruimte en op de 2e verdieping is ook een riant kantoor aanwezig.

Metrages

Bedrijfsruimte van circa 289 m2 BVO (verdeeld over drie bouwlagen)

kantoorruimte van circa. 59 m² BVO

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfsunit met kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Poortland 64 in Amsterdam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Bij de bedrijfsunit zijn twee privé parkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig op de openbare weg.

Bestemming

Volgens het huidige bestemmingsplan heeft het perceel een enkelbestemming Bedrijf -3 waardoor bedrijven toegestaan die vallen in de categorieën 2 tot en met 4.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Opleveringsniveau

De bedrijfsruimte is voorzien van:

• Betonvloer
• Brandpreventie middelen
• Camerabeveiliging
• Entresol vloer
• Goederenlift
• Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
• Krachtstroom
• Overheaddeur
• Pantry
• TL – verlichting
• Toiletruimte

De kantoorruimte is voorzien van:

• Airconditioning
• Alarminstallaties
• Camerabeveiliging
• Garderobe
• Glasvezel is op het terrein aanwezig
• Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en te openen ramen
• Internet- en telefonieaansluiting
• Lamellen
• Laminaat
• Kabelgoten
• Pantry

Huurcondities

Huurprijs: € 2.450,- per maand excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 3 jaar.

Aanvaarding: In overleg.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst op basis van het daadwerkelijke gebruik.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de bedrijfsunit met kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Poortland 64 in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 2.450,- per maand
oppervlakte:
348 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Waarderpolder (236), Bedrijventerrein Sloterdijk (204), Westelijk Havengebied (147), Buiksloterham (139), Westerspoor (97), Achtersluispolder (67), Lijnden (43), Ijplein/Vogelbuurt (44), Halfweg (19), Grachtengordel-West (32)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Waarderpolder (230), Sloterdijk Iii-Zuid (124), Westerspoor-Zuid (93), Cornelis Douwesterrein (65), Achtersluispolder (55), Mercuriushaven (gemengd) (48), Sloterdijk I (36), Hamerstraat (35), Buiksloterham / Papaverweg (33), Vervoerscentrum (gemengd) (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Poortland 64 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Sloterdijk Iii-Zuid te Amsterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 348 m2 en ligt op Poortland 64 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen