Bedrijfsruimte - Huur

Reimerswaalstraat 5 1069AE Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 99,- per m² / jaar

Reimerswaalstraat 5 1069AE Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Reimerswaalstraat 5 in Amsterdam

Bedrijfsruimte - Huur
550 m2

Het kantoorgebouw aan de Reimerwaalstraat 5A is gelegen in het opkomende Amsterdam Nieuw-West. Deze locatie heeft ontzettend veel te bieden aangezien het gelegen is in een rustige woonwijk, met het bruisende centrum van Amsterdam op slechts 20 minuten fietsafstand.

Binnen het gebouw is een unit beschikbaar voor verhuur van ca. 550 m², gelegen op de begane grond.

Door de ligging nabij winkels, bedrijven en horecagelegenheden is het een ideale locatie voor bedrijfshuisvesting. Amsterdam Schiphol Airport, het World Trade Center en RAI Congrescentrum liggen op slechts vijftien minuten afstand. Daarnaast kent het een uitstekende bereikbaarheid per auto en het openbaar vervoer.

LOCATIE
Het kantoorgebouw ligt nabij het Sloterpark. Op loopafstand bevinden zich enkele kleine winkels en het grote Winkelcentrum Osdorp ligt op slechts 10 minuten loopafstand.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
Het kantoorgebouw is goed bereikbaar via de afslag S106 van de ringweg A10 en de Rijksweg A9. Daarnaast ligt het kantoorgebouw op slechts vijftien minuten rijden vanaf Amsterdam Schiphol Airport.

Per openbaar vervoer:
De bushalte ligt op loopafstand vanwaar lijn 63 vertrekt richting Station Amsterdam Lelylaan. Daarnaast ligt de tramhalte Hoenekes op slechts 800 meter afstand, waarvan lijn 17 vertrekt. Dit biedt directe verbindingen naar het stadscentrum en het Centraal Station Amsterdam.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale verhuurbare oppervlakte bedraagt ca. 550 m² op de begane grond.

PARKEREN
In de omgeving van het object is voldoende openbare en onbetaalde parkeergelegenheid.

HUURPRIJS
€ 99,- per m² kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

SERVICEKOSTEN
De vaste servicekosten bedragen € 25,- per m² kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met BTW.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

OPLEVERNIVEAU
In huidige staat.

HUURTERMIJN
12 maanden. In overleg met eigenaar zijn eventuele verlengingstermijnen mogelijk.

OPZEGTERMIJN
3 maanden, op basis van een huurtermijn van 1 jaar.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 99,- per m² / jaar
oppervlakte:
550 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Sloterdijk (197), Westelijk Havengebied (146), Buiksloterham (138), Waarderpolder (132), Westerspoor (97), Achtersluispolder (66), Lijnden (40), Oostelijk Havengebied (43), Ijplein/Vogelbuurt (41), Bovenlanden (22)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Waarderpolder (127), Sloterdijk Iii-Zuid (123), Westerspoor-Zuid (93), Cornelis Douwesterrein (64), Achtersluispolder (55), Mercuriushaven (gemengd) (48), Hoofddorp-Noord (36), Sloterdijk I (36), Buiksloterham / Papaverweg (32), Hamerstraat (32)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Reimerswaalstraat 5 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Osdorp-Midden te Amsterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 550 m2 en ligt op Reimerswaalstraat 5 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen