Bedrijfsruimte - Huur

Wilgenweg 24a 1031HV Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 1.679,- per maand

Wilgenweg 24a 1031HV Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Wilgenweg 24a in Amsterdam

Bedrijfsruimte - Huur
98 m2

Voor informatie bel onze afdeling bedrijfshuisvesting 020-2050223.

BOOMERANG CASA
BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW AAN DE WILGENWEG

Op de 3e etage mogen wij deze prachtige kantoorruimte aanbieden. Het uitzicht is prachtig en met twee eigen terrassen is het hier heerlijk toeven! In je lunchpauze lekker een broodje eten samen, met het zonnetje op je gezicht.

De ruimte is eventueel te schakelen met de naastgelegen units op 24b en 24c (totaal 180 m2 met groot loggiabalkon).

Onder fraai industriele architectuur is dit markante gebouw gerealiseerd. De ruimtes zijn uitstekend geschikt voor kleinere ondernemingen, maar ook zeer goed te schakelen zodat grotere oppervlakten te realiseren zijn. Het gebouw zal twee torens bevatten van in totaal 6 verdiepingen waaronder units met fraaie dakterrassen en balkons. De torens worden onderling verbonden met loopbruggen.

Op de begane grond en de eerste verdieping bevinden zich de inpandige parkeerplaatsen. De liften zullen via twee centrale ingangen bereikbaar zijn.

Op de loopbrug van de vierde verdieping is het Casa Cafe geopend, waar u gezellig kunt lunchen.

Bij de units zijn parkeerplaatsen te huur in de parkeergarage of op het buitenterrein (op basis van beschikbaarheid).

Door basic afwerking, met leidingen in het zicht, geeft het gebouw een creatief en industrieel karakter.

Locatie:
Direct gelegen aan het Buiksloterkanaal beschikt u over een bijzondere locatie. Op korte afstand bevindt zich het Shell-terrein waar een geheel nieuwe woonwijk zal ontstaan maar ook veel bedrijvigheid. Het industriegebied Buiksloterham is zeer gewild bij ondernemers uit de creatieve sector.

De locatie zelf is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. De pont naar het Centraal Station is op enkele minuten lopen bereikbaar. Per eigen vervoer is de verbinding ook uitstekend. Vanwege de centrale ligging bent u in enkele minuten op de ring A10 of bij de IJtunnel. Ook de Noord-Zuidlijn (Station Johan van Hasseltweg) is op loopafstand bereikbaar.

Voorzieningen:
- pantry
- vloerverwarming
- wandcontactdozen en patchpoorten
- toiletvoorzieningen
- cement dekvloer

Parkeren:
In de parkeergarage zijn 48 parkeerplaatsen aanwezig.
Op het buiten terrein zijn nog eens 29 parkeerplaatsen aanwezig.

Een duidelijk overzicht van de units met vermelding van oppervlakte, prijs, ligging, parkeerplaats en berging is op te vragen via ons kantoor 020-2050223 of via de e-mail: bog@hoekstraenvaneck.nl. Bij kortere of langere contracten gelden andere voorwaarden.

Voorbehoud:
Goedkeuring eigenaar

Inlichtingen:
Hoekstra & van Eck Bedrijfshuisvesting

 

Contact

BedrijfsnaamHoekstra & van Eck
VestigingBedrijfsonroerendgoed
ContactpersoonBernard Melchers
E-mailadresb.melchers@hoekstraenvaneck.nl
Telefoonnummer

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1.679,- per maand
oppervlakte:
98 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Sloterdijk (197), Westelijk Havengebied (144), Buiksloterham (136), Amstel III/Bullewijk (84), Westerspoor (96), Achtersluispolder (66), Oostelijk Havengebied (54), Ijplein/Vogelbuurt (43), De Omval (37), Verrijn Stuart (37)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Sloterdijk Iii-Zuid (123), Bedrijvengebied Zuidoost (82), Westerspoor-Zuid (92), Cornelis Douwesterrein (63), Achtersluispolder (55), Mercuriushaven (gemengd) (48), Sloterdijk I (36), Verrijn Stuart (36), Buiksloterham / Papaverweg (32), Hamerstraat (32)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Wilgenweg 24a in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Buiksloterham / Papaverweg in de buurt Buiksloterham te Amsterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 98 m2 en ligt op Wilgenweg 24a in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen