Bedrijfsruimte - Huur

Tweelingenlaan 44 7324AN Apeldoorn

Informatie aanvragen

€ 61 per m² per jaar

Tweelingenlaan 44 7324AN Apeldoorn
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Tweelingenlaan 44 in Apeldoorn

Bedrijfsruimte - Huur
2684 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Apeldoorn? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Apeldoorn Noord in de buurt Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord te Apeldoorn. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 2684 m2 en ligt op Tweelingenlaan 44 in Apeldoorn.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 61 per m² per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Tweelingenlaan 44 in Apeldoorn te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 61 per m² per jaar
oppervlakte:
2.684 m2
Industrieterrein:
Vergelijk alle zakelijke energie deals op uw adres.
Gebruik onze zakelijke energie vergelijker, direct
af te sluiten en direct besparen.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Verspreide huizen De Botterd (42), Malkenschoten (38), Verspreide huizen Twello-Zuid (31), Stadhoudersmolen (32), Zuidbroek (29), Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord (24), Matenhoek (21), De Vlijt (18), Kayersmolen-Zuid (13), Brouwersmolen (12)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Malkenschoten (34), Stadhoudersmolen (27), Apeldoorn Noord (26), Kayersmolen Zuid (21), Engelenburg (16), Zuid West Poort (19), Eekterveld 3 (18), Matenhoek (18), Vlijtseweg (18), Kuipersveld (15)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Tweelingenlaan 44 in Apeldoorn.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen