Bedrijfsruimte - Huur

Verbindingsweg 21 -e 9781DA Bedum

Informatie aanvragen

€ 55 per m² per jaar

Verbindingsweg 21 -e 9781DA Bedum
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Verbindingsweg 21 -e in Bedum

Bedrijfsruimte - Huur
200 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Bedum? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Bedrijvenpark Boterdiep Fase 1 in de buurt Verspreide huizen Bedum te Bedum. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 200 m2 en ligt op Verbindingsweg 21 -e in Bedum.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 55 per m² per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Verbindingsweg 21 -e in Bedum te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 55 per m² per jaar
oppervlakte:
200 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Euvelgunne (100), Industriebuurt (40), Binnenstad-Zuid (17), Ulgersmabuurt (17), Hoendiep (15), Verspreide huizen Bedum (11), Noorderhoogebrug (10), Binnenstad-Noord (9), Verspreide huizen ten noorden van het Eemskanaal (5), Stadscentrum (7)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Eemspoort (76), Driebond (26), Euvelgunne (23), Hoendiep (16), Winschoterdiep / Eemskanaal (14), Ulgersmaweg (13), Noorderhoogebrug (10), Bedrijvenpark Boterdiep Fase 1 (5), Oosterhoogebrug (5), Het Aanleg (3)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Verbindingsweg 21 -e in Bedum.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen