Bedrijfsruimte - Huur

Markkade 1 4815HJ Breda

Informatie aanvragen

€ 68.000,- per jaar

Markkade 1 4815HJ Breda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Markkade 1 in Breda

Bedrijfsruimte - Huur
1170 m2

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
De Markkade vormt het begin van de toegangsweg naar het bedrijventerrein “Emer-zuid” met als meest bekende straat het Spinveld (met onder meer de Gamma en de milieustraat). De strip “Slingerweg” is een bedrijvenstrip aan de noordzijde van het centrum van Breda en vormt hiermee de natuurlijke scheiding tussen het spoor en de stad. Directe buren zijn Kozion en dansschool Tiggelman.

LOCATIE

Bereikbaarheid
Het pand is gelegen aan de noordzijde van het centrum van Breda, op loopafstand van de binnenstad en het NS-station. De snelwegen A-16, A-59 en A-27 zijn op meerdere manieren eenvoudig en snel te bereiken.

Parkeren
Parkeren kan op het eigen terrein, ca. 10 parkeerplaatsen. Het grootste deel van het aanwezige buitenterrein is verhuurd aan een derde partij. Het terrein is afgesloten met een electrisch bediend hekwerk.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Dit markante object bestaat grofweg uit twee delen: een kantorensectie van ca. 530 m² en een bedrijfshal van ca. 640 m².

De ruime, centrale entree geeft toegang tot een open kantoortuin. De afwerking is modern te noemen: een zwarte, natuurstenen vloer, witte wanden en diverse, witgeschilderde houtaccenten. Op de verdieping bevinden zich een drietal kamers, die middels glazen wanden van de centrale delen gescheiden zijn. De bedrijfshal is eveneens grotendeels wit afgewerkt en kent een goede daglichttoetreding. De hal is toegankelijk via twee overheaddeuren.

Opleveringsniveau
Het pand wordt u aangeboden in de huidige staat. Het pand is onder meer voorzien van diverse glazen wanden, een net keukenblok, drie toiletten en een alarminstallatie.

Bestemmingsplan
Op basis van het bestemmingsplan “Slingerweg” kan het pand gebruikt worden door bedrijven in de milieucategorie tot en met 3.1. Meer informatie kunt u vinden op de site www.ruimtelijkeplannen.nl.

Digitale bereikbaarheid
Het pand is voorzien van zowel een KPN als een Ziggo aansluiting.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
€ 68.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Er zijn geen servicekosten van toepassing.

Huurtermijn
Huurperiode in overleg.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Waarborgsom groot drie maanden huur inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het standaard ROZ-model en de daartoe behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 68.000,- per jaar
oppervlakte:
1.170 m2
Bouwjaar:
1984
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hoogeind (76), Emer (65), Krogten (53), Heilaar (42), Vrachelen-Noord (17), Industrieterrein Heikant (14), Steenakker (26), Industrieterrein Statendam (8), Muizenberg (19), Industrieterrein Vijf Eiken (10)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hoogeind (76), De Wijsterd (17), Achter Emer (28), Krogten Noord (28), Everdenberg (13), Muizenberg (22), Steenakker (22), Vijf Eiken (11), Weststad Fase 1+2 (9), Emer Zuid (16)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Markkade 1 in Breda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Breda? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Slingerweg / Tramsingel in de buurt Krogten te Breda. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1170 m2 en ligt op Markkade 1 in Breda.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen