Bedrijfsruimte - Huur & koop

Weidehek 20 4824AS Breda

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 55.000,- per jaar

Weidehek 20 4824AS Breda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Weidehek 20 in Breda

Bedrijfsruimte - Huur & koop
887 m2

Multifunctioneel bedrijfspand met riante kantoorruimte beschikbaar aan de Weidehek te Breda. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

Bij de realisatie van het gebouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen, wat de kwaliteit van het gebouw ten goede is gekomen. Het is van groot belang dat de uitstraling ook in de toekomst behouden blijft.

==========================

Huurprijs: € 55.000,- per jaar excl. BTW
Koopprijs: Op aanvraag

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Weidehek 20 in Breda aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

==========================

Metrages (BVO)

Begane grond:

Bedrijfsruimte: circa. 420 m2
Kantoorruimte: circa. 180 m2
Kantineruimte: circa. 35 m2

1e verdieping:

Kantoorruimte: circa. 180 m2
Entresolvloer: circa. 82 m2
Archiefruimte: circa. 25 m2

Het bedrijfspand is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

Parkeren

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen. Bij het bedrijfspand zijn 25 privéparkeerplaatsen aanwezig.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn de voor ‘’Bedrijventerrein’’ aangewezen gronden bestemd voor bedrijven tot en met categorie 4. Ook detailhandel in volumineuze goederen is toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein ‘’Kievitsloop’’ in Breda. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen van en naar het centrum van Breda. De op- en afritten van de N285 bevinden zich op nog geen 5 autominuten afstand en zorgen voor een directe verbinding met de A59. Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 550 meter afstand.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

- Lichtstraat
- Gasheater
- Betonvloer
- Overheaddeur
- Krachtstroom
- TL - verlichting
- Toiletruimte
- Aluminium kozijnen
- Brandpreventiemiddelen
- Vrije hoogte ca. 7 meter
- Maximale vloerbelasting ca. 2.500 kg/m2

Opleveringsniveau kantoorruimte

- Aluminium kozijnen
- Garderobe
- Internet- en telefonieaansluiting
- Pantry
- Stucwerkwanden
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Toiletruimte
- Vloerbedekking
- Wandradiatoren

Huurcondities
Huurprijs: € 55.000,- per jaar excl. BTW
Aanvaarding: Vanaf 1 februari 2018
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: N.V.T.
Opzegtermijn: 6 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Koopcondities

Vraagprijs: Op aanvraag

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

==========================

Kortom een multifunctioneel bedrijfspand met riante kantoorruimte op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Weidehek 20 in Breda aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox.

Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 55.000,- per jaar
oppervlakte:
887 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Hoogeind (75), Emer (59), Krogten (49), Heilaar (42), Vrachelen-Noord (17), Industrieterrein Statendam (14), Industrieterrein Heikant (15), Steenakker (25), Industrieterrein Vijf Eiken (10), Industrieterrein Weststad-Zuid (9)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Hoogeind (75), De Wijsterd (17), Achter Emer (26), Everdenberg (14), Krogten Noord (26), Statendam (11), Steenakker (21), Muizenberg (20), Vijf Eiken (11), Weststad Fase 1+2 (9)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Weidehek 20 in Breda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Breda? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Achter Emer in de buurt Emer te Breda. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 887 m2 en ligt op Weidehek 20 in Breda.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen