Bedrijfsruimte - Huur

Gessel 13-14 3454MZ De meern

Informatie aanvragen

€ 1.095,- per maand

Gessel 13-14 3454MZ De meern
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Gessel 13-14 in De meern

Bedrijfsruimte - Huur
140 m2

Moderne bedrijfsunit met kantoorruimte op het bedrijventerrein de Oudenrijn in de Meern, onder de rook van Utrecht.

ALGEMEEN

Bedrijfsruimte: circa. 70 m2
Kantoorruimte: circa. 70 m2 (op de 1e verdieping)
Huurprijs: € 1.095,- per maand excl. BTW excl. servicekosten

BEDRIJFSRUIMTE

De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van circa. 2.4 meter en is voorzien van een betonvloer, overheaddeur, elektra aansluitingen, LED - verlichting, brandpreventiemiddelen, gasheater, houten trap naar de verdiepingsvloer en een betegelde toiletruimte.

KANTOORRUIMTE

De kantoorruimte op de 1e verdieping is voorzien van stucwerkwanden, wandradiatoren, CV – installatie, net afgewerkte wanden, internet- en telefonieaansluitingen en een pantry.

LOCATIE

De bedrijfsunit is gelegen op bedrijventerrein de Ouderijn in Meern nabij Utrecht. Door haar gunstige ligging ten opzichte van de A12, E35, A27 en de A2 is de bedrijfsunit zeer goed bereikbaar.

HUURVOORWAARDEN

Aanvangshuurprijs: € 1.095,- per maand exclusief BTW excl. servicekosten
Huurtermijn: 5 jaar
Aanvaarding: In overleg
Opzegtermijn: 6 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1.095,- per maand
oppervlakte:
140 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijvengebied Oudenrijn (120), Bedrijventerrein Lageweide (114), Buitengebied Houten West (114), Bedrijventerrein en omgeving (87), De Wiers (81), Laagraven (76), Plettenburg (37), Bedrijventerrein De Wetering (28), Bedrijventerrein Pollanen (28), Over Oudland (16)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Plettenburg-De Wiers Zuid (117), Lage Weide (113), Oudenrijn (86), Nieuw Overvecht (84), Laagraven-Liesbosch (76), Doornkade (46), De Meerpaal (31), Rondeel (29), De Wetering (28), Polanen (26)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Gessel 13-14 in De meern.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in De meern? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Bedrijvengebied Oudenrijn te De meern. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 140 m2 en ligt op Gessel 13-14 in De meern.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen