Bedrijfsruimte - Huur

Harnaschdreef 21 2635BT Den hoorn

Informatie aanvragen

€ 3.750,- per maand

Harnaschdreef 21 2635BT Den hoorn
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Harnaschdreef 21 in Den hoorn

Bedrijfsruimte - Huur
450 m2

Het betreft hier een modern bedrijfsgebouw met daarin een bedrijfsruimte van ca. 250 m² (NVO) met op de begane grond een kantoorruimte van ca. 100 m² (NVO) met modern keukenblok en op de 1e verdieping een nagenoeg identieke kantoorruimte van ca. 100 m² (NVO). Aan de achterzijde zijn 16 eigen parkeerplaatsen gelegen waarvan ca. 12 beschikbaar.

INDELING
Begane grond:
Aan de voorzijde is een gemeenschappelijk entree. Middels automatisch bediende deuren loopt u naar de ontvangsthal van ca. 30 m2 met doorgang naar de kantoorruimte begane grond (ca. 100 m2) en de trapopgang naar de verdieping met doorgang naar de 2e kantoorruimte.
In de kantoorruimte is een keukenblok geplaatst met koelkast, vaatwasser en combi-magnetronoven. Vanuit de kantoorruimte begane grond is er via een gang toegang tot de bedrijfshal van ca. 250 m2.
Op de begane grond zijn 2 aparte toiletruimtes, een douche/wasruimte en 2 opbergkasten.
Aan de achterzijde van het pand bevinden zich een automatische overhead-deur en loopdeur naar de bedrijfsruimte.

Verdieping:
Op de 1e verdieping bevinden zich een 2e kantoorruimte van ca. 100 m2 en ook 2 aparte toiletruimtes en 2 opbergkasten.

LOCATIE
Het pand is gelegen in de “Harnaschpolder” te Den Hoorn (gemeente Midden-Delfland) tussen Delft en het Westland. Het nog in ontwikkeling zijnde bedrijventerrein heeft directe ontsluiting op de A4 ( richting Rotterdam en Amsterdam) alsmede de toegangswegen naar het overige rijkswegennet in de directe nabijheid.
Openbaar vervoer bevindt zich op 100 m.

CONDITIES
- Beschikbaar: medio oktober 2019
- Vraagprijs huur: € 3.750,-- per maand, exclusief btw en gebruikerslasten
- Huurperiode: in overleg
- Huurbetaling: de huurprijs en het eventuele voorschot servicekosten inclusief de btw dienen tegelijk en bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan
- btw: huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet of niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
- Huurovereenkomst: standaard huurovereenkomst ROZ in de zin van artikel 7:230A BW conform het model door de ROZ welke in februari 2015 is vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.
- Huurprijsaanpassing: jaarlijks, op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het CBS.

OPLEVERINGSNIVEAU
Verwarming en koeling middels warmtepomp met bronnen middels vloerverwarming/koeling en in de kantoorruimtes extra verwarming en koeling via een luchtbehandelingssysteem.
Verder beschikt het pand over ruim voldoende netwerkaansluitingen, alarm-installatie, deur-intercom-installatie, camera-installatie en LED verlichting.
De bedrijfshal beschikt over diverse krachtstroom aansluitingen en een lichtstraat welke automatisch op basis van temperatuur kan worden geopend

BIJZONDERHEDEN
Verhuurder en eigenaar van het pand is zelf gevestigd in het pand en voert vanuit deze locatie een elektrotechnisch installatie bedrijf.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid. Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 3.750,- per maand
oppervlakte:
450 m2
Beschikbaar per:
2019-10-01
Bouwjaar:
2017
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (120), Buitengebied wateringen (86), Buitengebied Naaldwijk (74), Kerketuinen en Zichtenburg (36), Bedrijventerrein Honderland & Coldenhove (49), De Rivieren (30), Vlietbuurt (29), Oostambacht / Heronpark (47), Plaspoelpolder (38), Vliegeniersbuurt (29)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Rotterdam Noordwest (120), Teylingen (57), De Woerd (53), Plaspoelpolder (40), Zwethove (50), Kerketuinen (30), Forepark (29), Westvlietweg Iii (26), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (28), Wateringse Veld (40)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Harnaschdreef 21 in Den hoorn.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Den hoorn? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Den Hoorn te Den hoorn. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 450 m2 en ligt op Harnaschdreef 21 in Den hoorn.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen