Bedrijfsruimte - Huur

Helper Brink 4 9722EN Groningen

Informatie aanvragen

€ 127 per m2 per jaar

Helper Brink 4 9722EN Groningen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Helper Brink 4 in Groningen

Bedrijfsruimte - Huur
216 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Groningen? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Helpman-Oost te Groningen. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 216 m2 en ligt op Helper Brink 4 in Groningen.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 127 per m2 per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Helper Brink 4 in Groningen te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 127 per m2 per jaar
oppervlakte:
216 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Euvelgunne (100), Industriebuurt (54), Binnenstad-Zuid (17), Ulgersmabuurt (17), Hoendiep (15), Noorderhoogebrug (9), Binnenstad-Noord (7), Stadscentrum (7), Friesestraatweg (5), Oosterhoogebrug (5)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Eemspoort (76), Driebond (26), Euvelgunne (26), Winschoterdiep / Eemskanaal (23), Hoendiep (16), Ulgersmaweg (13), Noorderhoogebrug (9), Oosterhoogebrug (5), Hoogkerk Oost En West (4), Bloemenveiling (3)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Helper Brink 4 in Groningen.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen