Bedrijfsruimte - Huur

Koningsweg 35P 9731AR Groningen

Informatie aanvragen

€ 18 per m2 per jaar

Koningsweg 35P 9731AR Groningen
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Koningsweg 35P in Groningen

Bedrijfsruimte - Huur
665 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Groningen? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Oosterhoogebrug in de buurt Oosterhoogebrug te Groningen. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 665 m2 en ligt op Koningsweg 35P in Groningen.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 18 per m2 per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Koningsweg 35P in Groningen te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 18 per m2 per jaar
oppervlakte:
665 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Euvelgunne (101), Industriebuurt (55), Binnenstad-Zuid (17), Ulgersmabuurt (17), Hoendiep (15), Verspreide huizen Bedum (11), Noorderhoogebrug (10), Binnenstad-Noord (9), Verspreide huizen ten noorden van het Eemskanaal (5), Stadscentrum (7)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Eemspoort (77), Driebond (26), Euvelgunne (26), Winschoterdiep / Eemskanaal (23), Hoendiep (16), Ulgersmaweg (13), Noorderhoogebrug (10), Bedrijvenpark Boterdiep Fase 1 (5), Oosterhoogebrug (5), Hoogkerk Oost En West (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Koningsweg 35P in Groningen.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen