Bedrijfsruimte - Huur

Waagstraat 7 9712JX Groningen

Informatie aanvragen

€ 567 per m2 per jaar

Waagstraat 7 9712JX Groningen
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Waagstraat 7 in Groningen

Bedrijfsruimte - Huur
52 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Groningen? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan te Groningen. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 52 m2 en ligt op Waagstraat 7 in Groningen.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 567 per m2 per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Waagstraat 7 in Groningen te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 567 per m2 per jaar
oppervlakte:
52 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: 0 (317), Euvelgunne (2), De Held (1), Oosterhoogebrug (1), Peize (1), Ulgersmabuurt (1)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Eemspoort (77), Driebond (26), Euvelgunne (26), Winschoterdiep / Eemskanaal (23), Hoendiep (16), Ulgersmaweg (13), Noorderhoogebrug (10), Bedrijvenpark Boterdiep Fase 1 (5), Oosterhoogebrug (5), Hoogkerk Oost En West (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Waagstraat 7 in Groningen.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen