Bedrijfsruimte - Huur

Zernikepark 21 9747AP Groningen

Informatie aanvragen

€ 112 per m2 per jaar

Zernikepark 21 9747AP Groningen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Zernikepark 21 in Groningen

Bedrijfsruimte - Huur
445 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Groningen? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Zernike Science in de buurt Universiteitscomplex te Groningen. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 445 m2 en ligt op Zernikepark 21 in Groningen.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 112 per m2 per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Zernikepark 21 in Groningen te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 112 per m2 per jaar
oppervlakte:
445 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Euvelgunne (100), Industriebuurt (54), Binnenstad-Zuid (17), Ulgersmabuurt (17), Hoendiep (15), Verspreide huizen Bedum (11), Noorderhoogebrug (9), Binnenstad-Noord (8), Stadscentrum (7), Verspreide huizen Zuidhorn (5)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Eemspoort (76), Driebond (26), Euvelgunne (26), Winschoterdiep / Eemskanaal (23), Hoendiep (16), Ulgersmaweg (13), Noorderhoogebrug (9), Bedrijvenpark Boterdiep Fase 1 (5), Oosterhoogebrug (5), Hoogkerk Oost En West (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Zernikepark 21 in Groningen.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen