Bedrijfsruimte - Huur

Lieven de Keylaan 24 2101VE Heemstede

Informatie aanvragen

Huurprijs op aanvraag

Lieven de Keylaan 24 2101VE Heemstede
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Lieven de Keylaan 24 in Heemstede

Bedrijfsruimte - Huur

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Heemstede? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Centrum te Heemstede. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 0 m2 en ligt op Lieven de Keylaan 24 in Heemstede.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: Huurprijs op aanvraag

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Lieven de Keylaan 24 in Heemstede te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
Huurprijs op aanvraag
oppervlakte:
Prijs op aanvraag m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Waarderpolder (259), Nieuw-Vennep-omgeving (43), Graan voor Visch-Zuid (54), Hillegom (53), Lijnden (47), Hoofddorp-Noord (43), Halfweg (20), Centrum (23), Meer en Duin (29), Cruquius-Dorp (21)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Waarderpolder (252), Graan Voor Visch-Zuid (54), Hoofddorp-Noord (41), Spoorzicht (20), Abp Lijnden (25), Treslong (24), De Weeren (22), Meer En Duin (22), Cruquius-Zuid (19), Stephensonstraat (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Lieven de Keylaan 24 in Heemstede.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen