Bedrijfsruimte - Huur

Beatrixweg 1 8181LC Heerde

Informatie aanvragen

€ 61 per m2 per jaar

Beatrixweg 1 8181LC Heerde
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Beatrixweg 1 in Heerde

Bedrijfsruimte - Huur
830 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Heerde? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Verspreide huizen Heerde-Noord en Hoorn te Heerde. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 830 m2 en ligt op Beatrixweg 1 in Heerde.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 61 per m2 per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Beatrixweg 1 in Heerde te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 61 per m2 per jaar
oppervlakte:
830 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Verspreide huizen Heerde-Noord en Hoorn (21), Peperkamp en De Enk (11), Ten oosten van Apeldoornseweg (10), Olst Centrum-Oost (8), Wezep-Noord (7), Epe-Oost (6), De Hilst (4), Wezep-Centrum (4), Epe-Centrum (3), Stationswijk en Industrieweg (3)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Industrieterrein Heerde (molenweg / Europaweg) (15), De Enk (11), Het Veen (10), Wezep Noord (7), De Meente-Zuid (5), Netelhorst I (4), Industrieweg (3), Bedrijventerrein Stuivezand (2), Kweekweg (2), Kweekweg Vi (2)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Beatrixweg 1 in Heerde.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen