Bedrijfsruimte - Huur

Loosdrechtse Bos 13 1213RH Hilversum

Informatie aanvragen

€ 155,- per m² / jaar

Loosdrechtse Bos 13 1213RH Hilversum
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Loosdrechtse Bos 13 in Hilversum

Bedrijfsruimte - Huur
498 m2

LANDGOED ZONNESTRAAL
Villa Pampahoeve is gelegen op het lommerrijke landgoed Zonnestraal in Hilversum-Zuid. Dit primair voor de zorg ingerichte landgoed ‘Landgoed Zonnestraal’, wordt gekenmerkt door het voormalige sanatorium Zonnestraal. Het sanatorium is in 1925 ontworpen door Jan Duiker, in samenwerking met Bernard Bijvoet en Jan Gerko Wiebenga en wordt tegenwoordig internationaal beschouwd als één van de topstukken van de architectuur van de 20e eeuw, in de bouwstroming van het ‘Nieuwe Bouwen’.

Het sanatorium ensemble:
Het ensemble wordt gekenmerkt door een gelede opbouw, grote transparantie en optimalisering van materiaal- en constructie-eigenschappen. Het ensemble wordt gevormd door de twee paviljoens, het Dresselhuyspaviljoen, het Ter Meulenpaviljoen en het hoofdgebouw.

VILLA PAMPAHOEVE (HET GEHUURDE)
De monumentale kantoorvilla ‘Villa Pampahoeve’, dateert uit 1911. Deze rietgedekte villa wordt omsloten door parkachtige tuinen met bebossing. In de villa zijn diverse authentieke stijlkenmerken behouden gebleven, waaronder de zeer bijzondere schouwen en divers in houtsnijwerk uitgevoerde detailleringen.

De villa kent een verhuurbaar vloeroppervlak van totaal 498 m², bestaande uit de parterre van totaal circa 278 m², een verdiepingsvloer van circa 207 m² en een kelderruimte van circa 13 m².
Van het gebouw is een meetcertificaat volgens NEN 2580 is beschikbaar.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid van het landgoed per auto is goed wegens de nabij gelegen ringweg van Hilversum (N 201) richting de Rijksweg A-27 (Almere – Utrecht) en de Rijksweg A-2 (Amsterdam –Utrecht).

Op het landgoed is tevens een bushalte gesitueerd (buslijn 104), waardoor het landgoed tevens per openbaar vervoer goed bereikbaar is.

Opleveringsniveau:
De kantoorvilla wordt opgeleverd in de huidige staat volgens het principe van 'as is, where is' en daarmee inclusief onder meer de navolgende voorzieningen:
• verwarming middels radiatoren;
• toiletten;
• in stucwerk uitgevoerde wanden en plafonds;
• verlichtingsarmaturen (opbouw);
• pantry;
• glasvezel internet aansluiting;
• elektra aansluitingen;
• schouwen;
• databekabeling;
• alarminstallatie.

In overleg kunnen wijzigingen in het voorzieningenniveau worden gerealiseerd.

Parkeergelegenheid:
Tot de villa behoort het gebruik van totaal 10 (tien) niet gereserveerde parkeerplaatsen op het naastgelegen parkeerterrein.
Het uitbreiden van het benodigde aantal parkeerplaatsen is mogelijk.

Aanvangshuurprijs:
De aanvangshuurprijs voor de kantoorvilla bedraagt € 155,- per m² per jaar exclusief BTW. De huurprijs voor het parkeren bedraagt € 500,- per plaats per jaar exclusief BTW. De totale huurprijs komt daarmee op € 82.500,- per jaar exclusief BTW.

De huur dient bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.
In de hierboven genoemde huurprijs is inbegrepen een vergoeding (huur) voor de tot het landgoed behorende infrastructurele voorzieningen.

Servicekosten:
Er wordt een niet verrekenbaar bedrag aan servicekosten in rekening gebracht van € 39,50 per m² per jaar exclusief BTW.

Huurder is zelf verantwoordelijk voor de levering van de diverse communicatieve diensten. Voor de internetabonnement kan gebruik worden gemaakt van een te contracteren hoofdleverancier op het landgoed.

Bijzondere bepalingen:
Huurder dient zelf zorg te dragen voor het verkrijgen van vestigingstoestemming van de gemeente Hilversum, welke toestemming verkregen dient te worden op grond van het ter plaatse geldende bestemmingsplan, teneinde de bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

Huurtermijn:
Vijf jaar met telkens vijf verlengingsjaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van twaalf maanden.

Gunning:
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

 

Contact

BedrijfsnaamCastanea Bedrijfsmakelaars B.V.
VestigingHilversum
Contactpersoonmr. S.H. (Bas) Bakker RM RT
E-mailadresbas@castanea.nl
Telefoonnummer06 - 54 220 914

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 155,- per m² / jaar
oppervlakte:
498 m2
Bouwjaar:
1911

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein en omgeving (87), Soesterveen II (59), 't Hart (49), Havenkwartier (48), Kerkelanden (20), Den Dolder-Zuid (18), Ankeveense Rade (17), Centrum (10), Maartensdijk (15), Zuidbuurt (14)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Soestdijkse Grachten (103), Nieuw Overvecht (84), Havenkwartier (48), Kerkelanden (19), Fornheselaan (18), De Slenk (16), Industrieweg (14), Zuidbuurt (12), Larenstein (9), Nieuwe Vaart (9)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Loosdrechtse Bos 13 in Hilversum.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Hilversum? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Landelijk gebied 95 te Hilversum. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 498 m2 en ligt op Loosdrechtse Bos 13 in Hilversum.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen