Bedrijfsruimte - Huur

Nieuwe Langeweg 20 3194DB Hoogvliet rotterdam

Informatie aanvragen

€ 72.450,- per jaar

Nieuwe Langeweg 20 3194DB Hoogvliet rotterdam
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Nieuwe Langeweg 20 in Hoogvliet rotterdam

Bedrijfsruimte - Huur
1035 m2

Algemeen
Op een mooie zichtlocatie gelegen, functionele bedrijfsruimte met diverse parkeerplaatsen gelegen op het bedrijventerrein Gadering te Hoogvliet.

Het bedrijventerrein Hoogvliet-Gadering is uitstekend gesitueerd en centraal gelegen aan de in- en uitvalswegen. Deze bieden directe aanknopingspunten met het provinciaal en landelijk net van hoofdwegen in alle richtingen, ook ten opzichte van de Rotterdamse havengebieden, de industriegebieden Botlek, Europoort en Maasvlakte en elke stedelijke bestemming in groot Rotterdam.

Kadastrale aanduiding
Gemeente: Hoogvliet;
Sectie: B;
Nummer: 3770;
De oppervlakte bedraagt: 83 are en 30 centiare (gedeeltelijk).

Indeling
Ca. 1.035 m² bedrijfsruimte
Diverse gemarkeerde parkeerplaatsen op eigen terrein.

Voorzieningen
• Onderheide gladafgewerkte betonvloer;
• Verlichting door middel van T.L.-verlichtingsarmaturen;
• Krachtstroomaansluiting;

In overleg met de verhuurder zal er een overheaddeur worden geplaatst aan de voorzijde van de betreffende bedrijfsruimte. Zie de foto’s en plattegrond voor een impressie. De plaats/grootte etc. is naar wens te bespreken.

Huurprijs
€ 72.450,-- per jaar, exclusief BTW en servicekosten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar.

Omzetbelasting
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Bijkomende kosten
Een nader te bepalen voorschot voor de nog nader te bepalen leveringen en diensten.
De servicekosten worden geheven op basis van jaarlijkse nacalculatie.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Betalingswijze
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Datum van oplevering
Maart 2018.

Wijze van oplevering
De bedrijfsruimte maakt thans onderdeel uit van de bouwmarkt, gevestigd aan de Nieuwe Langeweg 30. De eigenaar zal voor diens rekening en risico de bedrijfsruimte afsplitsen. Er zal in overleg met de nieuwe gebruiker een overheaddeur/toegang worden gecreëerd aan de voorzijde van het object.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 72.450,- per jaar
oppervlakte:
1.035 m2
Bouwjaar:
1997
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (115), Spaanse Polder (93), Hoogvliet-Noord (83), Industrieterrein Halfweg (79), BT Vaanpark 4 (52), Waalhaven-Zuid (45), Bedrijventerrein De Bosschen (31), Vettenoordse polder West (36), Nieuw-Mathenesse (22), 's-Gravelandsepolder (34)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Rotterdam Noordwest (115), Spaanse Polder (93), Gadering (hoogvliet) (61), De Bosschen (31), Halfweg Ii (37), Vaanpark (36), Groot Vettenoord (34), Graveland, 's- (33), De Vergulde Hand (24), Molenwatering (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Nieuwe Langeweg 20 in Hoogvliet rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Hoogvliet rotterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Gadering (hoogvliet) in de buurt Hoogvliet-Noord te Hoogvliet rotterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1035 m2 en ligt op Nieuwe Langeweg 20 in Hoogvliet rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen