Bedrijfsruimte - Huur

Breesaapstraat 21 1975CA Ijmuiden

Informatie aanvragen

Huurprijs op aanvraag

Breesaapstraat 21 1975CA Ijmuiden
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Breesaapstraat 21 in Ijmuiden

Bedrijfsruimte - Huur
58 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Ijmuiden? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Terrein(en) Zeehaven Ijmuiden Nv in de buurt Oud-IJmuiden te Ijmuiden. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 58 m2 en ligt op Breesaapstraat 21 in Ijmuiden.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: Huurprijs op aanvraag

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Breesaapstraat 21 in Ijmuiden te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
Huurprijs op aanvraag
oppervlakte:
58 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Waarderpolder (232), Zuidzijdebuurt (83), De Pijp (64), Kagerweg (38), District 7 (34), Centrum (22), Westerwijkbuurt (29), De Houtwegen (22), Wijkerbroek (12), Meerplein (9)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Waarderpolder (226), Terrein(en) Zeehaven Ijmuiden Nv (81), De Pijp (62), Kagerweg (51), De Trompet (34), Tata Steel Ijmuiden Bv Terrein (28), De Houtwegen (17), Grote Hout, Nam (8), Broekerwerf (4), Bedrijventerrein N.Noord (3)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Breesaapstraat 21 in Ijmuiden.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen