Bedrijfsruimte - Huur

Raasdorperweg 169 1175KV Lijnden

Informatie aanvragen

€ 95,- per m² / jaar

Raasdorperweg 169 1175KV Lijnden
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Raasdorperweg 169 in Lijnden

Bedrijfsruimte - Huur
700 m2

Bedrijfspand aan de Raasdorperweg in Lijnden, en als zichtlocatie langs de A5 is beschikbaar voor de verhuur. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf en ZZP’ers biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven. Thans in gebruik als onderhoudswerkplaats voor transportmaterieel.

De bedrijfsruimte kan voor tal van activiteiten worden ingericht, denk bijvoorbeeld aan een constructiewerkplaats. Inventaris, bedoeld voor een garagebedrijf is beschikbaar en inbegrepen. Denk aan een persluchtinstallatie, diverse gereedschappen, een smeerput met een centraal oliesysteem en een 3 tons bovenloopkraan.

Zie foto’s of plan een bezichtiging, de mogelijkheden zijn eindeloos en bespreken wij graag met U.
De onverwarmde bedrijfsruimte heeft een drietal overheaddeuren, voldoende daglichttoetreding en beschikt over de gehele lengte over een bovenloopkraan. Tevens heeft het pand een kantoorruimte, opslagmogelijkheden en de nodige sanitaire voorzieningen.

Algemeen

Bedrijfsruimte van 700 m2 BVO - Huurprijs: € 95,- per m2 per jaar excl. BTW

Vrije hoogte: circa. 6 meter Vrije overspanning: circa. 15 meter

Vloerbelasting: circa. 1.500 kg/m2

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Daarnaast zijn service- en onderhoudsbedrijven zijnde een werkplaatsen behoeve van auto’s en transportmaterieel (vrachtwagens) en specifiek een garagebedrijf toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Parkeren

De bedrijfsunits hebben nabij de unit eigen parkeerplaatsen voor personenwagens.

In overleg met de verhuurder is de mogelijkheid aanwezig om op het buitenterrein ruimte bij de bedrijfsunit te huren, als bijvoorbeeld terrein voor buitenopslag. De huurprijs bedraagt €30,- / M2 per jaar excl. BTW.

Ligging en bereikbaarheid

De bedrijfsunit is gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein in Lijnden en wordt zodoende omringd door meerdere MKB- bedrijven. Door de nabij gelegen aansluitingen met de Rijkswegen A5, A9 (Haarlem-Amstelveen-Amsterdam Zuidoost), A10 en de Westrandweg met afslag in Amsterdam Westpoort is de bedrijfsunit uitstekend bereikbaar.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

• Betonvloer (deels met smeerput).
• Wasbak
• Toilet- en douche ruimte
• Krachtstroomvoorzieningen
• Overheaddeur
• TL – verlichting
• Lichtkoepel
• bovenloopkraan over de gehele breedte, hijslast 3 ton.
• Inbraakalarmsysteem en camerabeveiliging
• Kantoorruimte met keukenblok
• entresolvloer (voor opslag)
• internetaansluiting

Huurcondities

Bedrijfsruimte: circa. 700 m2 BVO (incl. parkeerplekken) - Huurprijs: € 95,- per m2 per jaar excl. BTW
Uitsluitend in z’n geheel te huren.

Servicekosten: € 5,- per m2 per jaar excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van twee maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 95,- per m² / jaar
oppervlakte:
700 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Waarderpolder (226), Bedrijventerrein Sloterdijk (199), Westelijk Havengebied (147), Westerspoor (96), Graan voor Visch-Zuid (54), Lijnden (42), Bovenlanden (27), Hoofddorp-Noord (40), Halfweg (19), Centrum (19)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Waarderpolder (220), Sloterdijk Iii-Zuid (123), Westerspoor-Zuid (93), Graan Voor Visch-Zuid (54), Mercuriushaven (gemengd) (48), Hoofddorp-Noord (38), Sloterdijk I (36), Vervoerscentrum (gemengd) (28), Abp Lijnden (25), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Raasdorperweg 169 in Lijnden.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Lijnden? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Lijnden te Lijnden. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 700 m2 en ligt op Raasdorperweg 169 in Lijnden.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen