Bedrijfsruimte - Huur

Raasdorperweg 169 1175KV Lijnden

Informatie aanvragen

€ 85,- per m² / jaar

Raasdorperweg 169 1175KV Lijnden
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Raasdorperweg 169 in Lijnden

Bedrijfsruimte - Huur
536 m2

Bedrijfspand aan de Raasdorperweg in Lijnden, en als zichtlocatie langs de A5 is beschikbaar voor de verhuur. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.
De bedrijfsruimte kan voor tal van activiteiten worden ingericht, de toegestane bedrijfscategorie is t/m 3.2.

De ruimte heeft een eigen drinkwateraansluiting, internetaansluiting (abonnent door huurder af te sluiten) en voldoende elektrische installatie
Zie foto’s of plan een bezichtiging, de mogelijkheden zijn eindeloos en bespreken wij graag met U.
De onverwarmde bedrijfsruimte heeft een overheaddeur, voldoende daglichttoetreding middels lichtstraten en kunststof kozijnen. Tevens heeft het pand een sanitaire voorziening en wastafel..

Algemeen

Bedrijfsruimte van 525 m2 BVO (15 meter breed, 35 meter diep) - Huurprijs: € 85,- per m2 per jaar excl. BTW

Vrije hoogte: circa. 6 meter Vrije overspanning: circa. 15 meter

Vloerbelasting: circa. 2000 kg/m2

Inpandige kantoorunit: 2,2 x 5 = 11 m2

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Raasdorperweg 169 B in Lijnden aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Parkeren

De bedrijfsunit heeft direct naast de unit een viertal eigen parkeerplaatsen voor personenwagens.

In overleg met de verhuurder is de mogelijkheid aanwezig om op het buitenterrein ruimte bij de bedrijfsunit te huren, als bijvoorbeeld terrein voor buitenopslag. De huurprijs bedraagt €30,- / M2 per jaar excl. BTW.

Ligging en bereikbaarheid

De bedrijfsunit is gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein in Lijnden en wordt zodoende omringd door meerdere MKB- bedrijven. Door de nabij gelegen aansluitingen met de Rijkswegen A5, A9 (Haarlem-Amstelveen-Amsterdam Zuidoost), A10 en de Westrandweg met afslag in Amsterdam Westpoort is de bedrijfsunit uitstekend bereikbaar.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

• Betonvloer
• toiletgroep en Wasbak

• Krachtstroomvoorzieningen met voldoende aansluitpunten in de ruimte (uitbreidingen mogelijk)
• Overheaddeur extra breed
• TL – verlichting
• Lichtstraten en kunststof kozijnen
• Inbraakalarmsysteem en camerabeveiliging (met naastgelegen huurder)
• internetaansluiting

Huurcondities

Bedrijfsruimte: circa. 525 m2 BVO (incl. parkeerplekken) - Huurprijs: € 85,- per m2 per jaar excl. BTW
Uitsluitend in z’n geheel te huren.

Servicekosten: € 5,- per m2 per jaar excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van een maand huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de bedrijfsruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Raasdorperweg 169 B in Lijnden aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 85,- per m² / jaar
oppervlakte:
536 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Waarderpolder (242), Bedrijventerrein Sloterdijk (204), Westelijk Havengebied (149), Westerspoor (96), Graan voor Visch-Zuid (54), Lijnden (43), Bovenlanden (27), Hoofddorp-Noord (43), Centrum (22), Halfweg (19)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Waarderpolder (236), Sloterdijk Iii-Zuid (124), Westerspoor-Zuid (93), Graan Voor Visch-Zuid (54), Mercuriushaven (gemengd) (48), Hoofddorp-Noord (41), Sloterdijk I (36), Vervoerscentrum (gemengd) (28), Abp Lijnden (25), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Raasdorperweg 169 in Lijnden.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Lijnden? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Lijnden te Lijnden. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 536 m2 en ligt op Raasdorperweg 169 in Lijnden.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen