Bedrijfsruimte - Huur

Raadhuisplein 6 7581AG Losser

Informatie aanvragen

€ 100 per m2 per jaar

Raadhuisplein 6 7581AG Losser
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Raadhuisplein 6 in Losser

Bedrijfsruimte - Huur
160 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Losser? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Losser-Oost te Losser. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 160 m2 en ligt op Raadhuisplein 6 in Losser.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 100 per m2 per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Raadhuisplein 6 in Losser te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 100 per m2 per jaar
oppervlakte:
160 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Eekte-Hazewinkel (109), De Slank (46), Verspreide huizen Losser (16), Getfert (12), City (11), Jufferbeek (8), Binnenstad Oldenzaal (6), Varvik-Diekman (6), De Essen (5), De Lutte kern (3)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Eekte-Hazewinkel (68), Euregio Bedrijvenpark (45), Hazewinkel Zuidwest (18), Hazewinkel Noordwest (9), Hazewinkel U (9), Zoeker Esch (9), Jufferbeek Zuid (8), Elsmors (6), De Lutte-Zuid (3), De Pol (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Raadhuisplein 6 in Losser.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen