Bedrijfsruimte - Huur

Wenckebachweg 150d 1114AD Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 2.493,- per maand

Wenckebachweg 150d 1114AD Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :







Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Wenckebachweg 150d in Amsterdam

Bedrijfsruimte - Huur
270 m2
Op het Amstel Business Park in het Oosten van Amsterdam naast de A10 hebben wij een bedrijfsruimte van circa 270m2 op de begane grond en mezzanine in de verhuur gekregen.
Het gedeelte van de bedrijfsruimte die aan de Wenckebachweg ligt is voorzien van een overheaddeur en personen entree. De vrije hoogte van dit deel van de bedraagt ongeveer 6/6,5 meter en heeft een groot daklicht, tevens bevindt zich hier de mezzanine. Aan de andere zijde van de bedrijfsruimte bevindt zich de hoofingang. Deze helft van de bedrijfsruimte wordt gekenmerkt door een plafondhoogte van ongeveer 2,60/3.00 meter.
Opleveringsniveau
• centrale verwarming met radiatoren verdeeld over de ruimten
• overheaddeur
• heater (nu niet in gebruik)
• toilet met douche
• ruime keuken
• te openen ramen (draai/kiep)
• groot daklicht in hoge ruimte
Verhuurbaar vloeroppervlak
Bedrijfsruimte op de begane grond is ongeveer 240m2
Mezzanine op de eerste verdieping is ongeveer 30m2

Omgeving
Dit gebied staat bekend onder de naam Amstel Business Park en ligt pal aan de A10 oost ring en de Oostertrekvaart. De A1 en A2 zijn binnen korte tijd en zeer makkelijk bereikbaar. In deze omgeving zal in de toekomst meer woningbouw gerealiseerd worden.
Huurprijs
Bedrijfsruimte € 28.500,- euro per jaar te vermeerderen met servicekosten en BTW
Twee parkeerplaatsen voor € 1.800,- euro per jaar te vermeerderen met BTW
Servicekosten
Kantoorruimte servicekosten bedragen € 32,- per maand te vermeerderen met BTW. Huurder dient zelf contracten met nutsbedrijven voor de levering van gas en elektra af te sluiten.
De servicekosten zijn op basis van voorcalculatie met nacalculatie
Huurtermijn
Huurperiode tot en met november 2019. Langere perioden in overleg.
Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, vindt indexering plaats van de huurprijs op basis van het consumentenprijsindex (CPI), reeks alle huishoudens (2015=100).
Zekerheidstelling
Huurder dient een bankgarantie of waarborgsom te stellen ter grootte van minimaal drie maanden huur, te vermeerderen met servicekosten en btw.
BTW
Er zal BTW over de huur verschuldigd zijn. Huurder verklaart voor tenminste 90% met BTW belaste prestaties te verrichten in het gehuurde.
Huurvoorwaarden
De voorwaarden zijn, afhankelijk van de bestemming waarvoor huurder opteert, op basis van de meest recente versie van een standaard huurcontract kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art 7:230a BW, zoals deze is opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), met de daarbij behorende bepalingen alsmede eventuele door eigenaar aan te geven aanvullende bepalingen.
Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging tot het doen van een bieding in. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na goedkeuring en schriftelijke instemming van huidig huurder en eigenaar.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 2.493,- per maand
oppervlakte:
270 m2
Parkeerplaatsen:
2
Bouwjaar:
2001
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Buiksloterham (138), Amstel III/Bullewijk (109), Westelijk Havengebied (105), Hogewey (100), Bedrijventerrein Sloterdijk (73), Oostelijk Havengebied (55), Ijplein/Vogelbuurt (44), De Omval (38), Verrijn Stuart (38), Oude Pijp (31)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijvengebied Zuidoost (93), Noord (100), Cornelis Douwesterrein (64), Mercuriushaven (gemengd) (48), Verrijn Stuart (37), Sloterdijk I (36), Buiksloterham / Papaverweg (33), Hamerstraat (33), Bedrijventerrein Cruquius (31), Vervoerscentrum (gemengd) (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Wenckebachweg 150d in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Amstel Business Park in de buurt Duivendrecht te Amsterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 270 m2 en ligt op Wenckebachweg 150d in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen