Bedrijfsruimte - Huur

Limmerick 36 1046BH Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 1.250,- per maand

Limmerick 36 1046BH Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Limmerick 36 in Amsterdam

Bedrijfsruimte - Huur
180 m2
Te huur aangeboden. Deze netjes afgewerkte representatieve kantoor- met bedrijfsruimte bevindt zich op Sloterdijk III. De totale oppervlakte bedraagt ca. 180 m² kantoor-/ bedrijfsruimte en is gelegen op steenworp afstand van de A5. Perfecte bereikbaarheid dus. De begane grond voorziet in ca. 70 m² bedrijfsruimte, er is een entresolverdieping geplaatst met ca. 40 m². Via de trap is de kantoorruimte op de verdieping bereikbaar met systeemplafond en verlichting, toilet en keuken/pantry. Het bedrijventerrein is gelegen aan de Limmerick 30 nabij de afslag 2 IJmuiden van de Westrandweg/A5, waardoor de bereikbaarheid vanuit het centrum van Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp ideaal te noemen is.
Huurprijs: € 1.250,- excl. servicekosten en BTW per maand
Servicekosten € 25,- per maand exclusief, huurder dient zelf aansluitingen met de nutsbedrijven te realiseren voor levering van gas en elektra.
Indeling:
Bedrijfsruimte begane grond ca. 70 m²
Entresol (tussenverdieping) ca. 40 m²
Kantoor verdieping: ca. 70 m²
Bijzonderheden:
- Vrije hoogte: ca. 4,5 meter op begane grond, deels lager door tussenverdieping
- Gebruiksmogelijkheden: max 30% kantoorruimte, max 70% bedrijfsruimte
- Overhead- en loopdeur,
- Betonvloer, inbouwarmaturen en te openen ramen
Bestemming
Conform bestemmingsplan Sloterdijk III, bestemming Bedrijf -3. Informatie op te vragen via dient zelf zorg te dragen voor bedrijfsvoering conform de mogelijkheden van het vigerende bestemmingsplan.
Oplevering en aanvaarding
In overleg, maar naar verwachting per 1 januari 2019
BTW
De huur en servicekosten is te vermeerderen met BTW. .
Huurbetaling
Per maand bij vooruit.
Huurtermijn
5 jaar, kortere perioden bespreekbaar.
Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.
Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).
Zekerheidsstelling
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, te vermeerderen met servicekosten en BTW.
Voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1.250,- per maand
oppervlakte:
180 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Waarderpolder (237), Bedrijventerrein Sloterdijk (204), Westelijk Havengebied (147), Buiksloterham (139), Westerspoor (97), Achtersluispolder (67), Lijnden (43), Halfweg (19), Grachtengordel-West (32), Oude Pijp (31)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Waarderpolder (231), Sloterdijk Iii-Zuid (124), Westerspoor-Zuid (93), Cornelis Douwesterrein (65), Achtersluispolder (55), Mercuriushaven (gemengd) (48), Sloterdijk I (36), Buiksloterham / Papaverweg (33), Vervoerscentrum (gemengd) (28), Abp Lijnden (25)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Limmerick 36 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Sloterdijk Iii-Zuid te Amsterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 180 m2 en ligt op Limmerick 36 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen