Bedrijfsruimte - Huur

Marktstraat 23 1411CZ Naarden

Informatie aanvragen

€ 1.850,- per maand

Marktstraat 23 1411CZ Naarden
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Marktstraat 23 in Naarden

Bedrijfsruimte - Huur
75 m2

Algemeen:
Naarden is de oudste stad van het Gooi. Door haar strategische, maar ook in het verleden kwetsbare ligging, kent Naarden een rijke en bijzondere historie. Naarden heeft één van de best bewaarde en meest oorspronkelijke verdedigingswerken ter wereld. Dankzij uitgebreide restauraties is het oorspronkelijke karakter behouden gebleven. Naarden heeft ca. 17.000 inwoners. De Vesting kenmerkt zich door exclusiviteit (royaal aanbod van antiek), design (Jan des Bouvrie, Het Arsenaal e.a.), historie en ontspanning (horeca, musea). Door de juiste mix aan historie, horeca en detailhandel trekt Naarden-Vesting veel passanten vanuit het hele land. Het straatmeubilair in de Marktstraat is thans met hoogwaardige materialen gerenoveerd passend bij de chique uitstraling van Naarden-Vesting.

Object:
Op uitmuntende winkellocatie in het hart van Naarden-Vesting gelegen hoekwinkelpand. De winkel heeft een vloeroppervlak van circa 71 m² verkoopoppervlak, alsmede circa 4,5 m² pantry en toilet.
Door de hoekligging heeft de winkel een extra attentiewaarde en is gelegen naast Albert Heijn waardoor traffic wordt gegenereerd. De unieke ligging van de Vesting en de daarbij komende bezoeken van toeristen zorgen mede voor een zeer bijzondere ervaring.

Parkeergelegenheid:
In de directe omgeving alsmede direct voor de winkel zijn voldoende parkeerfaciliteiten aanwezig.

Opleveringsniveau:
De winkel wordt casco opgeleverd.

Aanvangshuurprijs:
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.850,- per maand, exclusief BTW.

Servicekosten:
Huurder dient zelf contracten af te sluiten inzake de levering van gas, water en elektra met de desbetreffende nutsbedrijven.

Huurtermijn:
5 jaar met 5 optiejaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden. Een afwijkend huurtermijn is bespreekbaar.

Aanvaarding:
In overleg.

Waarborg:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een waarborg verlangd ter grootte van drie maanden huur, vermeerderd met de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst drie jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het jaarprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI laag (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurbetaling:
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische incasso

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemming:
De begane grond is overeenkomstig het vigerende bestemmingsplan te benutten door detailhandel.

Gunning:
De eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

 

Contact

BedrijfsnaamCastanea Bedrijfsmakelaars B.V.
VestigingHilversum
ContactpersoonJoost Albersen
E-mailadresjoost@castanea.nl
Telefoonnummer035 - 646 0050
Mobiel06 - 11 621 913

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1.850,- per maand
oppervlakte:
75 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hogewey (99), Verspreide Huizen Almere-Haven (96), Valkeveen (69), Verspreide huizen Almere-Stad (54), Havenkwartier (48), Industriewijk 't Plaveen (46), Gooisekant (36), Veluwsekant (31), De Steiger (30), Literatuurwijk (29)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Noord (99), Gooimeer Zuid (66), Gooisekant (59), Hoge Kant (51), Industriewijk (49), Havenkwartier (48), De Steiger (32), Veluwse Kant (o+w) (30), Hollandse Kant (24), Gooisepoort 1e&2e Fase (21)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Marktstraat 23 in Naarden.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Naarden? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Naarden Vesting te Naarden. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 75 m2 en ligt op Marktstraat 23 in Naarden.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen