Bedrijfsruimte - Huur

Krombraak 6 B 4906CR Oosterhout nb

Informatie aanvragen

€ 71 per m² per jaar

Krombraak 6 B 4906CR Oosterhout nb
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Krombraak 6 B in Oosterhout nb

Bedrijfsruimte - Huur
414 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Oosterhout nb? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein De Wijsterd in de buurt Vrachelen-Noord te Oosterhout nb. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 414 m2 en ligt op Krombraak 6 B in Oosterhout nb.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 71 per m² per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Krombraak 6 B in Oosterhout nb te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 71 per m² per jaar
oppervlakte:
414 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Industrieterrein Dombosch (82), Hoogeind (76), Emer (65), Krogten (51), Tichelrijt (35), Vrachelen-Noord (17), Industrieterrein Statendam (14), Industrieterrein Heikant (14), Steenakker (24), Muizenberg (19)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Dombosch I En Ii (81), Hoogeind (76), De Wijsterd (17), Achter Emer (28), Krogten Noord (27), Tichelrijt I (26), Everdenberg (13), Muizenberg (22), Statendam (11), Steenakker (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Krombraak 6 B in Oosterhout nb.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen