Bedrijfsruimte - Huur

Chroomstraat 30 3067GN Rotterdam

Informatie aanvragen

N.o.t.k.

Chroomstraat 30 3067GN Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Chroomstraat 30 in Rotterdam

Bedrijfsruimte - Huur
-525 m2

Object: multifunctionele bedrijfsunit op een zeer centrale locatie in Rotterdam. Het eerste gedeelte van de bedrijfsunit (voorzijde van 300 m² is reeds verhuurd). Er zijn nog twee afzonderlijke units beschikbaar van 225 m² met eigen entree en elektrisch bedienbare overheaddeur.

Gebruiksmogelijkheden: geschikt voor bedrijfs-/opslagruimte.

Vloeroppervlakte: totaal circa 750 m² verdeeld over 3 afzonderlijke units met eigen entree en elektrisch bedienbare overheaddeur:
Bedrijfs-/opslagruimte circa 300 m²: VERHUURD
Bedrijfs-/opslagruimte circa 225 m²: BESCHIKBAAR
Bedrijfs-/opslagruimte circa 225 m²: BESCHIKBAAR

Parkeervoorziening: aan de voorzijde van het gebouw bevinden zich diverse parkeerplaatsen. Er kan tevens gratis geparkeerd worden op de openbare weg.

Locatie/bereikbaarheid: het object is zeer gunstig gelegen tussen de Hoofdweg en de rijksweg A20 (Gouda-Rotterdam-Maassluis) en in de onmiddellijke nabijheid van de rijksweg A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda). Op loopafstand bevinden zich diverse busdiensten.

Opleveringsniveau: de ruimte wordt turn-key opgeleverd en is onder andere voorzien van:
Bedrijfsruimte:
- elektrisch bedienbare overheaddeur;
- vrije hoogte circa 7 m¹;
- monoliet afgewerkte betonvloer, vloerbelasting circa 1.000 kg/m²;
- lichtstraat in het dak;
- krachtstroomvoorziening;

Aanvaarding: in overleg.

Huurprijs: € 1.031,25,- excl. BTW per maand.

Servicekosten: huurder beschikt over eigen meters t.b.v. de nutsvoorzieningen. Derhalve dient huurder zelf overeenkomsten te sluiten met desbetreffende leveranciers.

Bijzonderheden: Binnen het verhuurbeleid van de eigenaar is ervoor gekozen om de bedrijfshal niet beschikbaar te stellen voor activiteiten gericht op verkoop of onderhoud van auto’s en motorfietsen.

Huurprijsaanpassing: de huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de
consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling: de betaling van de huurprijs, servicekosten en eventuele BTW geschiedt steeds per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: in overleg met een minimum van 3 jaar.

Zekerheid: huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden huur, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

BTW-status: verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatie specifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Chroomstraat 30 te Rotterdam. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
N.o.t.k.
oppervlakte:
-525 m2
Bouwjaar:
1999
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Donkersloot (189), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (118), Spaanse Polder (97), De Hoefslag (62), BT Vaanpark 4 (45), Lansinghage (41), Verspreide huizen Zuidplaspolder (20), Oud Krimpen (29), Nieuw-Mathenesse (22), 's-Gravelandsepolder (33)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Rotterdam Noordwest (118), Donkersloot-Zuid (100), Spaanse Polder (97), Donkersloot-Noord (81), De Hoefslag (62), Lansinghage (41), Stormpolder (27), Graveland, 's- (32), Weg En Land (31), De Punt (barendrecht-Noord) (29)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Chroomstraat 30 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Rotterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Prins Alexander in de buurt Het Lage Land te Rotterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van -525 m2 en ligt op Chroomstraat 30 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen