Bedrijfsruimte - Koop

Henk Speksnijderstraat 3 3067AC Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 10,-

Henk Speksnijderstraat 3 3067AC Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te koop aangeboden
op Henk Speksnijderstraat 3 in Rotterdam

Bedrijfsruimte - Koop
49 m2

ALGEMEEN
In de wijk ‘Het Lage Land’ in Rotterdam bieden wij deze keurige salon aan. De ruimte is circa 50 m2 groot. Momenteel is er een salon gevestigd op de locatie welk huurcontract over te nemen is inclusief de inboedel. De locatie is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Op enkele minuten loopafstand bevindt zich metrostation ‘Prinsenlaan’. Ook zijn de rijkswegen A16 en A20 goed te bereiken.

Wilt u eerst een virtuele rondleiding van dit bedrijfsobject? Dat kan! Bekijk de uitgebreide video van dit object op Funda in Business.

LOCATIE
Het geheel is gelegen op een goed bereikbare locatie in Rotterdam in de wijk ‘Het Lage Land’ gelegen nabij de metrohalte ‘Prinsenlaan’ en op korte afstand van de rijkswegen A16 en de A20.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Kralingen
Sectie: K
Nummer: 2184
Appartementsindex: -

OPPERVLAKTE
Voor de verkoop is momenteel beschikbaar:
Henk Speksnijderstraat 3 Ca. 50 m2.

Voornoemde metrages zijn indicatief en niet gebaseerd op een NEN2580 meetcertificaat. De plattegrond kunt u bij ons opvragen en is digitaal in te zien op Funda in Business.

PARKEREN
Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

VOORZIENINGSNIVEAU
Henk Speksnijderstraat 3:
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief het huidige huurcontract.

BESTEMMING
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Het Lage Land-Oosterflank’ van de gemeente Rotterdam de dato 6 september 2017.

Of het door huurder beoogde gebruik binnen het bestemmingsplan valt, dient door de huurder zelf bij de gemeente te worden gecontroleerd. Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunningen van overheidswege dient door huurder zelf en voor eigen rekening te geschieden.

Het bestemmingsplan met daarin een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden kunt u bij ons opvragen.

BOUWJAAR
Het object dateert van omstreeks 1997 (conform Basisregistraties Adressen en Gebouwen, BAG)

KOOPPRIJS
Op aanvraag.

ENERGIELABEL
Bij het plaatsen van dit object op internet was nog geen Energie Prestatie Certificaat beschikbaar als bedoeld in het Besluit Energieprestatie. Deze zal indien noodzakelijk op korte termijn, doch voor de feitelijke overdracht beschikbaar worden gemaakt.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over een Energie Prestatie Certificaat met label A als bedoeld in het Besluit Energieprestatie.

Heeft u interesse om op deze interessante plek te ondernemen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om een bezichtiging met ons in te plannen. Wij staan u graag te woord.

Onderhandeling en verhuur vinden plaats onder het uitdrukkelijke voorbehoud van het verkrijgen van definitieve en schriftelijke goedkeuring van he bestuur van verhuurder. Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 10,-
oppervlakte:
49 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te kopen zijn: Donkersloot (85), Spaanse Polder (40), De Hoefslag (36), Oud Krimpen (19), BT Vaanpark 4 (22), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (20), Prinsenland (16), Weg en Land (16), BT Dierenstein (15), Oudeland (11)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te kopen zijn: Donkersloot-Zuid (43), Spaanse Polder (40), Donkersloot-Noord (37), De Hoefslag (36), Barendrecht-Oost (28), Stormpolder (18), Rotterdam Noordwest (20), Weg En Land (18), Prinsenland (16), Oudeland (11)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Henk Speksnijderstraat 3 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te koop in Rotterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Het Lage Land te Rotterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te koop van 49 m2 en ligt op Henk Speksnijderstraat 3 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen