Bedrijfsruimte - Huur

Schiedamsedijk 74A 3011EL Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 1.400,- per maand

Schiedamsedijk 74A 3011EL Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Schiedamsedijk 74A in Rotterdam

Bedrijfsruimte - Huur
145 m2
Beschrijving:
- begane grond: winkelruimte
- 1e etage (vide): kantoorruimte
- kelder: keuken, toilet, opslagruimte
Locatie:
Uitstekend gelegen multifunctionele winkel-/showroom met kantoorruimte en opslag gelegen aan de Schiedamsedijk 74 a te Rotterdam-Centrum. De Schiedamsedijk is direct gelegen nabij de Witte de Withstraat en de Erasmusbrug. De Coolsingel, Markthal, Lijnbaan en Museumpark liggen op loopafstand.
Bereikbaarheid:
Nabij de Schiedamsedijk rijden via de Coolsingel en het Churchillplein diverse tram-/buslijnen. Het metrostation Beurs is op steenworpafstand gelegen. De locatie is ook uitstekend bereikbaar met eigen vervoer.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1.400,- per maand
oppervlakte:
145 m2
Bouwjaar:
1952
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (105), Donkersloot (100), Spaanse Polder (83), Hoogvliet-Noord (63), BT Vaanpark 4 (40), Waalhaven-Zuid (35), Nieuw-Mathenesse (21), Oud Krimpen (26), 's-Gravelandsepolder (31), Havenbuurt (30)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Rotterdam Noordwest (105), Spaanse Polder (83), Donkersloot-Zuid (65), Gadering (hoogvliet) (52), Barendrecht-Oost (41), Vaanpark (34), Donkersloot-Noord (30), Graveland, 's- (30), Stormpolder (24), Ommoord (27)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Schiedamsedijk 74A in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Rotterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Stadsdriehoek te Rotterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 145 m2 en ligt op Schiedamsedijk 74A in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen