Bedrijfsruimte - Huur

Waldorpstraat 403 2521CJ 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 650,- per maand

Waldorpstraat 403 2521CJ 's-Gravenhage
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Waldorpstraat 403 in 's-Gravenhage

Bedrijfsruimte - Huur
52 m2 - 163 m2

TE HUUR
Waldorpstraat 403-409 te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen, in het centraal gelegen, herontwikkelingsgebied van Laakhaven. Het gebied was ooit de Haagse binnenhaven met een directe verbinding met het spoor, centrum en nationale infrastructuur.

Tegenwoordig kenmerkt de omgeving zich door de vele nieuwe kantoren, Haagse Hogeschool, Mondriaan College, het grootste overdekte winkelcentrum van Den Haag ''De Megastores", spoorwegstation Den Haag Hollands Spoor en de nieuwe appartementencomplexen zoals ‘The Waldo’. Het gebied heeft een dynamisch karakter met een grote aantrekkingskracht op jongeren en ondernemende pioniers. Het gebied verandert in een hippe stadswijk, met nieuwe hotspots in Den Haag, waar mensen willen wonen, werken en ontspannen.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is goed. Het is gelegen in de directe omgeving van verschillende doorgaande wegen van Den Haag, zoals Neherkade en Vaillantlaan, welke aansluiting geven naar op- en afritten van rijkswegen A4, A44, A12 en A13.

Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Het spoorwegstation Den Haag Hollands Spoor is op korte loopafstand gelegen.

PARKEREN
Het pand beschikt niet over eigen parkeermogelijkheden. In de directe omgeving is betaald parkeren aan de openbare weg mogelijk. Tevens is het mogelijk om een parkeerplaats te huren in de naastgelegen parkeergarage.

OBJECT
Het complex is in 2016 gebouwd en bestaat uit 4 bouwlagen. Het gehele pand is in uitstekende staat, zeer representatief en de bedrijfsruimte is voorzien van een overheaddeur en personeningang.

Thans zijn 2 units voor de verhuur beschikbaar:
- 403: 52 m²;
- 405: 54 m²;
- 407: 57 m²; - VERHUURD.
- 409: 58 m².

De overheaddeur bevindt zich centraal in de voorgevel met links een aparte personenentree. Achter de entree bevindt zich direct de bedrijfsruimte. De units worden casco opgeleverd. De units zijn niet geschikt voor automotive (gerelateerde) bedrijven. Boven de bedrijfsunits zijn appartementen gelegen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavige wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

- Elektrische overheaddeur;
- Meterkast.

HUURGEGEVENS
De huurprijs per unit bedraagt:
- 403: € 650,- per maand te vermeerderen met BTW;
- 405: € 660,- per maand te vermeerderen met BTW;
- 407: VERHUURD
- 409: € 675,- per maand te vermeerderen met BTW;

De servicekosten bedragen € 35,- per maand te vermeerderen met BTW. De servicekosten bevatten:
- Huismeesterservice 24-7;
- Glasbewassing;
- Onderhoud omliggend terrein.
Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

Aanvaarding: in overleg.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:
- Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief B.T.W;
- Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

 

Contact

BedrijfsnaamFrisia Makelaars
VestigingDen Haag
ContactpersoonFaye van der Kroft
E-mailadresvanderkroft@frisiamakelaars.nl
Telefoonnummer070 - 342 01 01
Mobiel06 - 54 90 07 12

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 650,- per maand
Totale oppervlakte:
163 m2
In units vanaf:
52 m2
Vergelijk alle zakelijke energie deals op uw adres.
Gebruik onze zakelijke energie vergelijker, direct
af te sluiten en direct besparen.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Buitengebied wateringen (78), Kerketuinen en Zichtenburg (33), De Rivieren (33), Buitengebied Naaldwijk (52), Oostambacht / Heronpark (44), Vlietbuurt (26), Plaspoelpolder (33), Vliegeniersbuurt (24), Bedrijventerrein Schieweg-Zuid (38), Bedrijventerrein Wateringen (34)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Woerd (50), Kerketuinen (27), Zwethove (45), Plaspoelpolder (36), Westvlietweg Iii (24), Forepark (23), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (24), Binckhorst (21), Wateringse Veld (34), Westland Bedrijven Center (31)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Waldorpstraat 403 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Laakhaven-West te 's-Gravenhage. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 163 m2 en ligt op Waldorpstraat 403 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen