Bedrijfsruimte - Huur

Oberonweg 286 3208PG Spijkenisse

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 1.000,- per maand

Oberonweg 286 3208PG Spijkenisse
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Oberonweg 286 in Spijkenisse

Bedrijfsruimte - Huur
101 m2

Oberonweg 286 te Spijkenisse

Multifunctionele ruimte van ca. 100m2. De ruimte is v.v. is voorzien van een laminaat vloer, airconditioning, verwarming, rolluik en systeemplafond met verlichting. Vanuit de ruimte is er een uitgang aan de achterzijde.

Bijzonderheden:
- 100m2 vvo;
- rolluik voorgevel met dubbele beglazing;
- Huidige bestemming: Bedrijf (winkel-/ maatschappelijke- en kantoorruimte behoort tot de mogelijkheden).

Servicekosten:
in overleg.

Huurtermijn:
In overleg

Huurbetalingen:
Per kalendermaand vooruit te voldoen exclusief btw.

Huurprijs indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers Laag (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie:
Huurder dient een waarborgsom te voldoen ter grootte van een bruto kwartaalverplichting. Dit wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW over beiden.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model oktober 2012.

Opzegtermijn:
minimaal 6 maanden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1.000,- per maand
oppervlakte:
101 m2
Bouwjaar:
1985

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hoogvliet-Noord (85), Industrieterrein Halfweg (84), Bedrijventerrein De Bosschen (31), Waalhaven-Zuid (40), Vettenoordse polder West (36), Havenbuurt (34), Poldergebied Zuidland (34), Verspreide huizen (11), De vergulde Hand (23), Bedrijventerrein Langeweg (12)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Gadering (hoogvliet) (63), De Bosschen (31), Halfweg Ii (42), Groot Vettenoord (34), De Vergulde Hand (23), Molenwatering (22), Vijfsluizen (22), Halfweg I (19), Distripark Eemhaven (10), Hoogvliet (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Oberonweg 286 in Spijkenisse.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Spijkenisse? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Akkers-Centrum te Spijkenisse. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 101 m2 en ligt op Oberonweg 286 in Spijkenisse.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen