Bedrijfsruimte - Huur

De Kolk 37 9231CV Surhuisterveen

Informatie aanvragen

Prijs n.o.t.k.

De Kolk 37 9231CV Surhuisterveen
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op De Kolk 37 in Surhuisterveen

Bedrijfsruimte - Huur
2285 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Surhuisterveen? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Surhuisterveen te Surhuisterveen. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 2285 m2 en ligt op De Kolk 37 in Surhuisterveen.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: Prijs n.o.t.k.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op De Kolk 37 in Surhuisterveen te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
Prijs n.o.t.k.
oppervlakte:
2.285 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Haven (70), Drachtstercompagnie (28), Surhuisterveen (15), Marum (11), Verspreide huizen Buitenpost (8), Verspreide huizen Harkema (8), Buitengebied Drachten (7), Centrum (4), Grootegast (4), Verspreide huizen Kootstertille (4)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Haven (70), Bedrijvenpark Azeven Noord (31), De Lauwers (6), De Poort Ii (6), De Swadde I (5), Azeven-Zuid (1), Bedrijventerrein Lauwerskwartier (2), Burmaniapark (2), Marumerlage (2), Oostkern (2)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van De Kolk 37 in Surhuisterveen.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen