Bedrijfsruimte - Huur

Hoogtedwarsstraat 18 5021PB Tilburg

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 1.400,- per maand

Hoogtedwarsstraat 18 5021PB Tilburg
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Hoogtedwarsstraat 18 in Tilburg

Bedrijfsruimte - Huur
195 m2

Aan de Hoogtedwarsstraat in Tilburg is er een bedrijfspand beschikbaar voor de verhuur. Het pand heeft een oppervlakte van circa 195 m² met een riant buitenterrein van circa 205 m².

===========

Metrage

Bedrijfsruimte: circa 195 m²
Buitenterrein: circa 205 m²

Huurprijs: € 1.400,- per maand excl. BTW

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Hoogtedwarsstraat 18 in Tilburg aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

===========

Kenmerkend is de diversiteit van de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Rijksweg A58 bevinden zich op 7 autominuten afstand. Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 230 meter loopafstand.

Bij het bedrijfspand zijn 10 privéparkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig is de nabije omgeving.

Bestemming

Volgens het actuele bestemmingsplan kent het object een ''Wonen’’ bestemming. Ter plaatse van de op kaart aangegeven aanduiding zijn bestemd voor:
- Detailhandel
- Zorg en dienstverlening (zakelijk en persoonlijk)

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

• Betonvloer
• Brandpreventiemiddelen
• CV met wandradiatoren
• Deels laminaat, deels tapijttegel
• Hekwerk afsluitbaar
• Krachtstroom
• Lichtkoepel
• Ontluchting
• Telefoonaansluiting
• TL-Verlichting
• Twee sanitaire voorzieningen met douche

Huurcondities

Huurprijs: € 1.400,- per maand excl. BTW
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: In overleg
Aanvaarding: Per direct
Opzegtermijn: 6 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.
Goedkeuring: Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

===========

Kortom een perfect bedrijfspand om uw bedrijf te vestigen. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Hoogtedwarsstraat 18 in Tilburg aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox.

Uiteraard kunt u ook direct contact met ons kantoor opnemen voor het inplannen van een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand.

===========

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1.400,- per maand
oppervlakte:
195 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Industrieterrein Vossenberg I (89), Industrieterrein Kraaiven (79), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (55), Industrieterrein Loven (52), Verspreide huizen Goirle (40), Industrieterrein-Oost (27), Verspreide huizen Udenhout (24), Verspreide huizen Hilvarenbeek (22), Het Laar (21), Industriestrook Lovense-Kanaaldijk (20)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Vossenberg (77), Loven (76), Kraaiven (75), Kerkhoven (36), Tijvoort (35), Kanaalzone (26), Het Laar (20), Kreitenmolen (19), Vossenberg-West I (19), De Sonman Uitbr. (17)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Hoogtedwarsstraat 18 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Tilburg? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Trouwlaan te Tilburg. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 195 m2 en ligt op Hoogtedwarsstraat 18 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen