Bedrijfsruimte - Huur

Superior de Beerstraat 40A 5046HC Tilburg

Informatie aanvragen

€ 1.450,- per maand

Superior de Beerstraat 40A 5046HC Tilburg
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Superior de Beerstraat 40A in Tilburg

Bedrijfsruimte - Huur
350 m2

In woonwijk nabij de veldhovenring, Besterd en Wilhelminapark gelegen bedrijfsruimte groot circa 350m2. De ruimte is geheel zelfstandig, verwarmd middels heaters en voorzien van een kantoorkamer en sanitaire voorzieningen.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.450,-- per maand, te vermeerderen met BTW en
inclusief voorschot servicekosten voor verbruik van gas, water en elektra.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
Een voorschot voor de kosten van gas, water en elektra zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Huurperiode
De huurperiode is in overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1.450,- per maand
oppervlakte:
350 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Industrieterrein Vossenberg I (93), Industrieterrein Kraaiven (82), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (59), Industrieterrein Loven (55), Verspreide huizen Goirle (41), Industrieterrein-Oost (27), Verspreide huizen Udenhout (26), Het Laar (22), Industriestrook Lovense-Kanaaldijk (20), Katsbogten (19)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Loven (79), Vossenberg (79), Kraaiven (78), Kerkhoven (38), Tijvoort (35), Kanaalzone (27), Vossenberg-West I (22), Het Laar (21), Kreitenmolen (19), De Sonman Uitbr. (17)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Superior de Beerstraat 40A in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Tilburg? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Het Goirke te Tilburg. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 350 m2 en ligt op Superior de Beerstraat 40A in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen