Bedrijfsruimte - Huur

Ambachtsweg 4 3542DG Utrecht

Informatie aanvragen

€ 102 per m² per jaar

Ambachtsweg 4 3542DG Utrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Ambachtsweg 4 in Utrecht

Bedrijfsruimte - Huur
100 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Utrecht? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Lage Weide te Utrecht. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 100 m2 en ligt op Ambachtsweg 4 in Utrecht.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 102 per m² per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Ambachtsweg 4 in Utrecht te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 102 per m² per jaar
oppervlakte:
100 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijvengebied Oudenrijn (121), Bedrijventerrein Lageweide (117), Bedrijventerrein en omgeving (89), Laagraven (78), Bedrijventerrein De Wetering (29), Schepenbuurt bedrijvengebied Cartesiusweg (22), Buitengebied Harmelen (21), Bloemstede en Boomstede (16), Domplein (15), Maartensdijk (15)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Lage Weide (116), Oudenrijn (87), Nieuw Overvecht (86), Laagraven-Liesbosch (78), De Wetering (29), Cartesiusweg / Pegus / D.E. (18), De Putkop (14), Industrieweg (14), Maarssenbroek (14), Breukelerwaard (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Ambachtsweg 4 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen