Bedrijfsruimte - Huur

Burgemeester Reigerstraat 2 3581KR Utrecht

Informatie aanvragen

€ 27.500,- per jaar

Burgemeester Reigerstraat 2 3581KR Utrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Burgemeester Reigerstraat 2 in Utrecht

Bedrijfsruimte - Huur
105 m2

Algemeen:
Te huur winkelruimte van ca. 105 m² aan de Burgemeester Reigerstraat 2 te Utrecht. De winkelruimte is verdeeld over de begane grond en een souterrain.

De Burgemeester Reigerstraat is samen met de in het verlengde liggende Nachtegaalstraat de belangrijkste en meest bezochte winkelstraat van Utrecht Oost.

Het totaal bruto vloeroppervlak van winkelpanden in de Nachtegaalstraat en de Burgemeester Reigerstraat bedraagt ca. 18.000 m². Een groot aantal speciaalzaken heeft zelfs een stedelijke functie.

Op wijkverzorgend gebied is het aanbod zeer compleet. Met name de kwaliteit van de winkels wordt door de consument hoog gewaardeerd.

Bereikbaarheid:
Drukke winkelstraat aan de rand van het centrum goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer

Vloeroppervlakte:
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 105 m².

Opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt opgeleverd in de huidige staat derhalve voorzien van o.a.:
- pantry;
- toilet;
- systeemplafond v.v. verlichting;
- c.v. ketel;
- openslaande deuren naar binnenplaats;
- wenteltrap naar het souterrain.

Frontbreedte:
Ca. 5,5 meter.

Bestemming:
Winkelruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs:
€ 27.500,- per jaar te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Niet van toepassing.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2008, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

 

Contact

BedrijfsnaamMVGM Bedrijfshuisvesting
VestigingMVGM Utrecht
ContactpersoonA.R. (Alexander) Reus
E-mailadresar.reus@mvgm.nl
Telefoonnummer030-2307030
Mobiel06-25086496

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 27.500,- per jaar
oppervlakte:
105 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Buitengebied Houten West (130), Bedrijvengebied Oudenrijn (116), Bedrijventerrein Lageweide (112), Bedrijventerrein en omgeving (86), De Wiers (79), Laagraven (75), Plettenburg (35), Bedrijventerrein De Wetering (26), Bunnik (26), Schepenbuurt bedrijvengebied Cartesiusweg (22)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Plettenburg-De Wiers Zuid (115), Lage Weide (111), Nieuw Overvecht (83), Oudenrijn (83), Laagraven-Liesbosch (75), Doornkade (46), De Meerpaal (33), De Wetering (26), Rondeel (26), Over Oudland (16)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Burgemeester Reigerstraat 2 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Utrecht? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Buiten Wittevrouwen te Utrecht. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 105 m2 en ligt op Burgemeester Reigerstraat 2 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen