Bedrijfsruimte - Huur

Manitobadreef 7 3565CH Utrecht

Informatie aanvragen

€ 30.000,- per jaar

Manitobadreef 7 3565CH Utrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Manitobadreef 7 in Utrecht

Bedrijfsruimte - Huur
498 m2

Algemene informatie
Het betreft een multifunctioneel en representatief kantoor-/ bedrijfsgebouw met kantoorruimte gelegen op het bedrijventerrein “Nieuw Overvecht” te Utrecht.

Ligging
Het pand is gelegen op het nieuwste deel van Bedrijventerrein “Nieuw Overvecht”. Door de jaren heen is het gebied uitgegroeid tot een stads verzorgend gemengd bedrijventerrein met een oppervlakte van 36 hectare. Het bedrijventerrein kenmerkt zich voornamelijk door de vele autobedrijven.

De ligging van Nieuw Overvecht ten opzichte van het centrum van de stad Utrecht en ten opzichte van de uitvalswegen (A2 en A27) wordt door het bedrijfsleven als belangrijkste kwaliteit van het gebied gezien. Het terrein grenst aan de woonwijk Overvecht.

Op bedrijventerrein Nieuw Overvecht zijn circa 200 bedrijven actief. Deze bedrijven bieden plaats aan bijna 5.000 arbeidsplaatsen.

Bereikbaarheid
Met eigen vervoer:
De locatie is zeer goed bereikbaar vanuit de stad Utrecht, alsmede vanaf het rondom de stad gelegen rijkswegennet. Via de rondweg N230 (Zuilense ring) bestaat een vlotte verbinding met de rijkswegen A2 en het knooppunt Rijnsweerd, waar de rijkswegen A27 en A28 elkaar kruisen.

Openbaar vervoer:
Het openbaar vervoer wordt ter plaatse verzorgd door de busdiensten met o.a. het Centraal Station en NS-station Utrecht Overvecht.

Oppervlakte
Totaal circa 498 m² verdeeld in:
- ca. 246 m² kantoorruimte
- ca. 189 m² bedrijfsruimte
- ca. 63 m² entresolvloer

Opleveringsniveau
Kantoor
- Representatieve entree
- Systeemplafonds met ingebouwde verlichtingsarmaturen
- Centrale verwarming door middel van radiatoren
- Pantry
- (Deels) te openen ramen
- Sanitaire voorzieningen
- Huidige vloerbedekking
- Kabelgoten voorzien van bekabeling en outlets

Bedrijfsruimte
- Verwarmingsspiraal
- Overheaddeur

- Vloerbelasting kantoorruimte ca. 500 kg/ m²
- Vloerbelasting bedrijfsruimte ca. 2000 kg/ m²

Parkeren
Twee parkeerplaatsen op eigen terrein en vrij parkeren aan de openbare weg.

Bestemming
De onroerende zaak valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan “Overvecht e.o.”. Op grond van artikel 5 van de planvoorschriften is de bestemming “Bedrijventerrein 3.2”, en derhalve geschikt voor bedrijven uit de categorie 1 tot en met 3.2 van de Lijst van Bedrijfsactiviteiten alsmede detailhandel in auto's, motoren, boten en caravans en de daarmee samenhangende detailhandel in onderdelen en accessoires en aan de bedrijfsactiviteiten ondergeschikte en daarmee samenhangende kantoorruimte.

Huurprijs
€ 30.000 per jaar te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Huurder zal een nader te bepalen voorschotbedrag betalen voor het verbruik en vastrecht van gas, water en elektra welke middels tussenmeters wordt gemeten.

Aanvaarding
Per 1 april 2018, eerder in overleg.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 30.000,- per jaar
oppervlakte:
498 m2
Industrieterrein:
Vergelijk alle zakelijke energie deals op uw adres.
Gebruik onze zakelijke energie vergelijker, direct
af te sluiten en direct besparen.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijvengebied Oudenrijn (111), Bedrijventerrein Lageweide (104), Bedrijventerrein en omgeving (84), Laagraven (74), Bedrijventerrein De Wetering (26), Schepenbuurt bedrijvengebied Cartesiusweg (19), Maartensdijk (15), Bloemstede en Boomstede (14), Vogelwijk (13), De Bilt (8)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Lage Weide (103), Nieuw Overvecht (82), Oudenrijn (80), Laagraven-Liesbosch (74), De Wetering (26), Cartesiusweg / Pegus / D.E. (15), Industrieweg (14), Zeist West (13), Maarssenbroek (12), Breukelerwaard (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Manitobadreef 7 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Utrecht? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Nieuw Overvecht te Utrecht. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 498 m2 en ligt op Manitobadreef 7 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen