Kantoor - Huur

Adriaan van Bergenstraat 210 4811SW Breda

Informatie aanvragen

€ 750,- per maand

Adriaan van Bergenstraat 210 4811SW Breda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Adriaan van Bergenstraat 210 in Breda

Kantoor - Huur
70 m2

TE HUUR: Industriële loft in zakencentrum AVB
Adriaan van Bergenstraat 210 te Breda

Omgevingsfactoren
Door de nieuwe eigenaar van zakencentrum AVB worden een aantal industriële lofts gerealiseerd. Deze lofts zijn uitstekend geschikt ten behoeve van kantoor en showroomactiviteiten. Met name bedrijven in de creatieve sector, dienstverlening en publiekgerichte functies zullen zich thuis voelen in deze units.

De fraaie lichtinval en de witte binnenafwerking zorgen voor een moderne uitstraling. De units worden zeer compleet opgeleverd tegen een scherpe prijsstelling. Het betreft hier een grote open ruimte die eventueel middels scheidingswanden nader kan worden ingedeeld.

De ligging in het hart van het centrum biedt u alle voorzieningen op loopafstand. Restaurants en winkels zijn in ruime mate aanwezig.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van de units is zeer goed te noemen. Ondanks de centrumligging zijn de snelwegen goed bereikbaar. Het openbaar vervoer is in ruime mate beschikbaar. Een bushalte is op loopafstand aanwezig. Het centraal station is op ca. 10 minuten loopafstand gelegen.

Object
Het betreft een zakenstrip met een mix van functies. Alle units zijn gelegen op de begane grond en hebben een royale daglichttoetreding. Thans kunnen wij unitnummer 210 aanbieden. Het betreft een hoekunit centraal gelegen in het zakencentrum. De unit heeft een totale oppervlakte van ca. 70 m² met een frontbreedte van bijna 6 meter. Doordat gekozen is om te werken met een industriële uitstraling, kenmerkt de unit zich met name door de hoogte van de ruimte en de royale lichtinval.

Parkeren
In de directe omgeving zijn zeer ruime parkeerfaciliteiten aanwezig. Voor het pand is een strip met betaald parkeren, zodat er altijd plaats is voor bezoekers. Aan de achterzijde van het complex en in de omgeving zijn mogelijkheden voor parkeervergunningen.

Opleveringsniveau
De units worden compleet opgeleverd met onder meer de navolgende voorzieningen:
- grote lichte puien;
- gespoten wanden en plafonds;
- gladde betonvloer;
- toilet;
- pantry + berging;
- verwarming middels radiatoren;
- basisverlichting.
Nadere investeringen naar wens van huurder kunnen in overleg met verhuurder worden gedaan tegen nader overeen te komen voorwaarden.

Huurgegevens
De huurprijs bedraagt € 750,-- per maand, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:
- huurperiode flexibel in overleg;
- jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2006 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- de servicekosten worden in goed onderling overleg met huurders vastgesteld.
- bankgarantie groot 3 maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW;
- er wordt voor BTW geopteerd;
- de huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het standaard ROZ-model kantoorruimte en de daartoe behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 750,- per maand
oppervlakte:
70 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op minder dan 500 m
Gebied:
Stationslokatie, Stadscentrum dorpskern en woonomgeving
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Bouwjaar:
1973
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Emer (52), Station (40), Chasse (30), Hoogeind (29), Centrum (15), Steenakker (27), Tuinzigt (26), Brabantpark (25), Schorsmolen (24), Kesteren (22)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Hoogeind (29), Kievitsloop-Paardeweide (25), Slingerweg / Tramsingel (20), Achter Emer (14), De Wijsterd (6), Bp Hoevestein (5), Charles Petitweg (11), Oosterheide (6), Everdenberg (5), Heilaar Noord (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Adriaan van Bergenstraat 210 in Breda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Breda? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Schorsmolen te Breda. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 70 m2 en ligt op Adriaan van Bergenstraat 210 in Breda, dit adres ligt in een stationslokatie, stadscentrum dorpskern en woonomgeving.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen