Winkel - Huur

Korte Brugstraat 8 4811ZA Breda

Informatie aanvragen

€ 60.000,- per jaar

Korte Brugstraat 8 4811ZA Breda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Korte Brugstraat 8 in Breda

Winkel - Huur
110 m2

Omgevingsfactoren
Het centrum van Breda is regionaal een sterk winkelgebied. Binnen dit centrum vormt De Korte Brugstraat de verbinding tussen de Grote Markt en de hoek van de Karrestraat/Lange Brugstraat. De Korte Brugstraat kent een aantrekkelijke mix van lokale en landelijke retailers zoals Oil & Vinegar, HiFi Klubben en Shoeby. “Om de hoek” liggen onder meer de nieuwe Zara en de nieuw te openen “Hudson’s Bay”.

Bereikbaarheid
Het pand is gelegen in het centrum van Breda. Rondom de stad bevinden zich een aantal belangrijke ‘’bronpunten’’ zoals de overdekte parkeergarages ‘’Barones’’ en ‘’Q-Park Centrum’’. Ook met het openbaar vervoer is het centrum van Breda goed te bereiken.

De bevoorrading kan plaats vinden voor 11 uur ’s ochtends of na 5 uur in de middag (behalve op koopavond).

Object
Nette en goed zichtbare winkelruimte met front van bijna 5 meter. Het pand kent een moderne en frisse uitstraling door de toepassing van veel glas.

Het pand is thans ingericht als een winkel van ca. 85 m² en een dagverblijf/magazijn van ca 25 m². De boven de winkel gelegen ruimte (voormalige bovenwoning, 2 x 65 m²) behoort tevens tot het gehuurde en kan dienst doen als kantoor of als opslag.

Opleveringsniveau
Het pand wordt u aangeboden in de huidige staat, onder meer voorzien van:

• Stucplafond met verlichtingsarmaturen;
• Pui met schuifdeuren;
• Warmtegordijn;
• Fraaie houten vloer.

Huurgegevens
De huurprijs bedraagt € 60.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW. Er zijn geen servicekosten van toepassing.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:
- huurperiode 5 + 5 jaar;
- jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- bankgarantie groot 3 maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW;
- het pand wordt vrij van BTW verhuurd;
- de huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het standaard ROZ-model 2015 en de daartoe behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 60.000,- per jaar
oppervlakte:
110 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Breedte gevel:
5 m
Lokale voorzieningen:
Winkel op minder dan 500 m
Gebied:
Stadscentrum dorpskern
Welstandsklasse:
A2
Bijdrage winkeliersvereniging:
A2
Aantal bouwlagen:
3 bouwlagen
Branchebeperking:
Nee
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (38), City (82), Chasse (48), Zandberg (20), Grauwe Polder 1 (15), Ginneken (14), Verspreide huizen Rijen (14), Valkenberg (13), Fellenoord (12), Prinsenbeek (11)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Ettensebaan (2), Krogten Noord (2), Oosterheide (2), Belcrum (1), De Wijsterd (1), Emer Zuid (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Korte Brugstraat 8 in Breda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Breda? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt City te Breda. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 110 m2 en ligt op Korte Brugstraat 8 in Breda, dit adres ligt in een stadscentrum dorpskern.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen