Bedrijfsruimte - Huur

Henricuskade 79 2497NB Den haag

Informatie aanvragen

€ 111 per m2 per jaar

Henricuskade 79 2497NB Den haag
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Henricuskade 79 in Den haag

Bedrijfsruimte - Huur
90 m2 - 150 m2
BEDRIJFSRUIMTE MET KANTOOR
Deze bedrijfsruimte ligt aan de rand van woonwijk Ypenburg in Den Haag, op een steenworp afstand van de rijkswegen A4, A12 en A13. Door de zeer centrale ligging is de bereikbaarheid uitstekend te noemen.
Henricuskade 79, 2497 NB Den Haag
Oppervlakte:
Bedrijfsruimte BG 90 m²
Kantoor/ opslagruimte 1e verdieping 60 m²
Totaal ca. 150 m²
Kadastraal
Gemeente: Den Haag
Sectie: BI
Nummers: 2486 A37
Huurprijs:
€ 1.000,-- per maand excl. BTW.
Genoemde huurprijs geldt alleen het eerste jaar als huurkorting bij een minimale huurperiode van 3 jaar, daarna betaalt huurder € 1.250 per maand excl. BTW.
Opleveringsniveau
Het object zal worden opgeleverd in casco staat wat de toekomstige eigenaar de gelegenheid geeft om de bedrijfsruimte naar eigen wensen in te richten. De navolgende voorzieningen zijn reeds aanwezig:
- elektrische overheaddeur;
- kunststofkozijnen met HR++ isolatieglas;
- betonnen tussen vloer;
Datum overdracht
In overleg, maar kan spoedig.
Huurperiode:
5 jaar met 5 optiejaren, of in overleg met verhuurder.
Afhankelijk van het type huurder is een flexibel huurtermijn bespreekbaar.
Servicekosten:
Huurder zal voor eigen rekening en risico zorg dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.
Huurbetaling:
Per maand vooruit
Aanvaardingsdatum huurovereenkomst:
Kan spoedig / of in overleg met verhuurder .
BTW:
Huurprijs dient vermeerderd te worden met BTW.
Huurovereenkomst:
Standaard huurovereenkomst ROZ in de zin van artikel 7:230A BW conform het model door de ROZ welke in juli 2015 is vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.
Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het CBS.
Zekerheidstelling bij huur:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting, inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.
Zekerheidstelling bij koop:
Bij ondertekening van de koopovereenkomst zal koper ter meerdere zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen een waarborgsom ter grootte van 10 % van de koopsom voldoen op rekening van de notaris.
Courtage
Mocht door bemiddeling van Dijksman & Kruiper Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V. bij dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid. Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 111 per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
150 m2
In units vanaf:
90 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Lansinghage (99), Buitengebied wateringen (86), Kerketuinen en Zichtenburg (36), De Rivieren (40), Vlietbuurt (29), Oostambacht / Heronpark (47), Plaspoelpolder (38), Vliegeniersbuurt (29), Bedrijventerrein Schieweg-Zuid (42), Bedrijventerrein Wateringen (40)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Lansinghage (97), Plaspoelpolder (40), Zwethove (50), Kerketuinen (30), Forepark (29), Westvlietweg Iii (26), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (28), Wateringse Veld (40), Binckhorst (23), Schieoevers Zuid (33)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Henricuskade 79 in Den haag.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Den haag? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Waterbuurt te Den haag. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 150 m2 en ligt op Henricuskade 79 in Den haag, dit adres ligt op een bedrijventerrein en woonomgeving.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen