Bedrijfsruimte - Huur & koop

Roermondstraat 9 7418CP Deventer

Informatie aanvragen

€ 339.000 k.k.

Roermondstraat 9 7418CP Deventer
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Roermondstraat 9 in Deventer

Bedrijfsruimte - Huur & koop
518 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Deventer? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Bergweide te Deventer. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 518 m2 en ligt op Roermondstraat 9 in Deventer, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 339.000 k.k.

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 2001-2010
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: In overleg.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huur & kooplocatie op Roermondstraat 9 in Deventer te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 339.000 k.k.
oppervlakte:
518 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Kloosterlanden (67), Industrieterrein (57), Verspreide huizen Twello-Zuid (29), Handelspark De Weteringen (16), Verspreide huizen op de oeverwal Terwolde (9), Marswegkwartier (7), Verspreide huizen Twello-Noord (6), Dorp Colmschate (4), Verspreide huizen Eefde (4), Snipperling (3)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Kloosterlanden (65), Bergweide (61), Engelenburg (16), Handelspark De Wetering (16), De Mars (7), Twello Zuid Zuid-West Fase 1 Van De 10 Ha= 5ha. (7), Terwolde 1 (6), Herstructurering Bedrijventerrein Nijverheid (4), Smeenkhof (2), Terwolde 2 (2)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Roermondstraat 9 in Deventer.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen